Header Ads

Randy Orton a péniszét mutogatta

Nem minden napi sztori látott napvilágot a WWE utolsó full-timer legendájáról.
(Fotó: WWE)
Bár egy 2012-es történetről beszélünk, az egészre csak 6 évvel később lettek figyelmesek a rajongók. Még 2012-ben az MLW podcast 49. epizódjában Court Bauer mesélt el egy rendkívül furcsa történetet, amelyet a héten egy CarterVoorhes31 elnevezésű felhasználó osztott meg újra a Redditen. Lássuk mit is nyilatkozott akkor Bauer:

Minden egyes új író érkeztekor felbukkan a teremben, beteszi kezét a gatyájába és előveszi a péniszét, megsimogatja majd így szól: Én vagyok Randy Orton, fogjunk kezet...ó nem akarsz velem kezet fogni? Ez felb*sz ember. Elmondjam Vincenek vagy Stephnek, hogy nem akarsz kezet rázni Randy Ortonnal?

Bauer azt is elmondta, hogy ezek az írók izzadni kezdtek és a sarokba hátrálni, amikor Orton kikelt magából. Bauer hozzátette, miszerint ez majdnem vele is megtörtént az első napján, de nagy szerencséje volt, mert Stephanie McMahon belépett a terembe. A WWE egy rövid közleményben reagált a felbukkanó hírre.

A WWE utána néz a dolognak.

(Forrás: WN

2 megjegyzés:

  1. te Jézus Atya Úr Isten... :D
    hát valami tényleg nincs rendben nála (már ha egyáltalán megtörtént), de azért remélem nem lesz belőle baja, nyilván maradandó nyomot hagyott azokban, akikkel eljátszotta, de ez egy sima prank volt
    mi is csináltunk hasonlókat anno a gimiben, remélem nem lesz belőle baja

    VálaszTörlés
  2. Randy egy jó gyerek, nem egy punci, mint a mostani kocka banda.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.