Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 30. ReDefined - Előzetes

A ma esti IMPACT! ReDefined adásban Eddie Edwards összeáll Moose-al, hogy bosszút álljon Austin Aries és Killer Kross párosán, Brian Cage kockára teszi az X-Division bajnoki címét Fenix ellen, visszatér a ringbe Rich Swann hogy megküzdhessen Petey Williams-el, Allie és Tessa Blanchard megpróbálja elhódítani Su Yung-tól a Knockouts Championship címet, valamint a The Smoke Show egy speciális különkiadással jelentkezik.

A múltheti adásban folytatódott a viszály Eddie Edwards és Austin Aries valamint Killer Kross között. A kialakult helyzetet Moose fékezte meg, aki a Slammiversary PPV után most tűnt fel először az Impact Zone-ban. Moose visszatérésének az aktuális világbajnok nagyon nem örült, és Killer Kross-al közösen ki is hívta őt, és Edwards-ot egy csapatmérkőzésre. 
Brian Cage amióta megszerezte, és meg is védte az X-Division bajnoki címet Matt Sydal-el szemben, még nem lépett más ellen a kötelek közé. A gép ma este Fenix ellen fogja kockára tenni az övét, aki Sami Callihan legyőzésével kapott lehetőséget, hogy kiálljon Brian Cage ellen.
Rich Swann egy független szervezetnél történt baleset miatt, kénytelen volt kihagyni a Slammiversary PPV-t. Az agyrázkódásból felépülő Swann múlt héten interjút adott Alicia Atout-nak, és elmondta, egy hosszútávú szerződést írt alá nemrégiben az Impact Wrestling-el. A beszélgetés során kiemelte, hogy nagyon szeretné megszerezni az X-Division bajnoki címet. Ezért most a korábbi X-Division bajnok, Petey Williams ellen szeretné bizonyítani tehetségét.
Allie mióta elvesztette a barátnőjét Rosemary-t, folyamatosan azon dolgozott, hogy bosszút álljon Su Yung-on. A lány le is győzte az aktuális női bajnokot, azonban Tessa Blanchard folyamatos támadásainak köszönhetően, arra már nem volt esélye, hogy visszaszerezze a bajnoki címet. Allie ezért múlthéten úgy döntött, kihívja Su Yung-ot, és Tessa-t egy háromemberes összecsapásra, aminek a Knockouts Championship cím lesz a tétje.
Az esti ReDefined adásban Scarlett Bordeaux egy speciális The Smoke Show-al fog jelentkezni. A lány meghívja a műsorába Grado-t, Katarinat és Joe Hendry-t is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.