Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 23. - Mexican Death Match - Összefoglaló

A csütörtöki IMPACT! adásban folytatódott a viszály Austin Aries és Eddie Edwards között, egy fiatal tehetség lehetőséget kapott, hogy megküzdhessen Matt Sydal-el, újra szembenézett egymással a Desi Hit Squad és KM & Fallah Bahh párosa, Alisha Edwards kihívta Kiera Hogan-t, kötelek közé lépett a Cult of Lee, valamint az este főmérkőzésén Sami Callihan egy Mexican Death Match-re invitálta Pentagon Jr.-t.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Eddie Edwards ringhez való érkezésével indult az adás. Eddie elmondta, hogy túl tette magát a múlt héten történt dolgokon, és újra meg akar küzdeni Austin Aries és Killer Kross párosával. Állítása szerint előre látta, hogy meg fogja támadni a világbajnokot és Kross-t, így szerette volna, ha Austin és új társa, elé állnának. Aries-ék meg is jelentek az arénában, majd a bajnok elmondta, hogy Eddie-t veszélyesnek találja, de ő még veszélyesebb nála, és hiába adta meg a lehetőséget a kihívójának a világbajnoki címre, Edwards ezzel nem tudott élni. Eddie megtámadta ez után őket, de ugyan úgy mint egy hete, egyedül most is kevésnek bizonyult kettejükkel szemben. Ekkor visszatért Moose, aki most volt először látható a Slammiversary PPV óta az Impact Zone-ban, és Eddie Edwards segítségére sietett.

A szegmens után az oVe mondott egy rövid promo-t a kamerájuknak. Dave Crist dühös volt, amiért levágták a haját, de Sami mondta neki, hogy ne rá haragudjon, hanem Pentagon-ra, ugyanis az ő haja is miatta lett levágva. Ezért azonban az este folyamán végezni fog a luchadorral a Mexican Death Match mérkőzésen.

A backstageben Alisha Edwards örült Moose visszatérésének, és hogy segített a férjének.

Matt Sydal vs. Zachary Wentz
Matt Sydal miután nem tudta vissza szerezni az X-Division bajnoki címet Brian Cage-től, egy kis időre visszavonult, hogy össze szedje a gondolatait. Sydal most egy fiatal tehetség, Zachardy Wentz ellen tért vissza a kötelek közé. Zachary bemutatkozó mérkőzése viszonylag jóra sikerült, de a korábbi bajnok az új befejező mozdulatával legyőzte őt.

A színfalak mögött Trevor Lee és Caleb Konley megkereste Eli Drake-et, akivel úgy gondolták, az elmúlt hetek után már barátok lettek. Drake azt mondta, már nincs szüksége rájuk, majd megjelent két birkózó, és Eli szerint a Cult of Lee őket sem tudná legyőzni. Lee és Konley ezzel nem értett egyet, és kihívta a párost, hogy bizonyítsanak a korábbi világbajnoknak.

Brian Cage mióta megérkezett az Impact Zone-ba az év elején, még egy szót sem szólt a rajongókhoz, most azonban megtörte a csendet. Cage szerint olyan dolgokra képes a ringben, amire más nem, és nem beszélve a kinézetéről. Brian nagyra értékeli az X-Division részleget és ha az Impact Wrestling-re gondol, rögtön ez jut az eszébe. Nem mellesleg egy új korszakot akar bevezetni, a Weapon X-Division-t. A gép következő ellenfele Fenix lesz, akivel a ReDefined adásban fog megküzdeni.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük AJ Styles visszatérését még 2013-ból. AJ akkor az épp Kazarian és Christopher Daniels ellen küzdő James Strom segítségére sietett, azonban a korábbi világbajnok a Cowboy-t is megtámadta, és ezzel heel turn vett.

Desi Hit Squad vs. Fallah Bahh & KM
Az indiai csapat és Fallah Bahh valami KM párosának újbóli összecsapása előtt, Bahh meglepte KM-et egy ugyan olyan nadrággal, amit ő használ a mérkőzései során. KM fel is vette az ajándékot, és talán ennek is köszönhetően most ők jöttek ki győztesen a Desi Hit Squad elleni küzdelemből.

A csapatmérkőzés után Grado, Katarina és Joe Hendry beszélgettek egymással. Katarina ki volt akadva Grado-ra, amiért folyamatosan kikap a mérkőzésein, de Hendry megpróbálta megnyugtatni a barátját. Ekkor Grado észrevett egy rózsaszín füstöt, ami Scarlett Bordeaux-hoz vezetett. Scarlett mondta Grado-nak, hogy ő megoldja minden gondját, de cserébe vár valamit. Grado rúdtáncot adott a lánynak.

Kiera Hogan vs. Alisha Edwards
A két hete visszatérő Alisha Edwards újfent egy nagyszerű ellenfelet kapott magának Kiera Hogan személyében, aki ellen meg is tudta mutatni a tudását. A várt siker azonban most is elmaradt, Kiera egy módosított Neckbreaker-el legyőzte Alisha-t, akinek a ring mellett álló Allie gratulált elsőnek. Allie ezt követően mikrofont ragadott, és elmondta, hogy minden egyes alkalomkor, mikor megpróbált megszabadulni Su Yung-tól, Tessa Blanchard megtámadta. Allie ezért úgy döntött, kihívja mind a két lányt egy háromemberes mérkőzésre a ReDefined adásban, természetesen a Knockouts Championship címért.

Johnny Impact egy medencés bulin tartózkodott, és miközben interjút adott, megjelent Kongo Kong és megtámadta őt. A konfrontálódásból végül Johnny került ki győztesen, aki belelökte Kong-ot a medencébe.

Rich Swann interjút adott Alicia Atout-nak. Swann elmondta, egy hosszútávú szerződést írt alá nemrégiben az Impact Wrestling-el. Imádja az X-Division bajnoki címet, amit előtte olyan nagyszerű birkózók szereztek meg mint AJ Styles, Amazing Red és Petey Williams. Rich Swann a ReDefined adásban Petey Williams-el fog megküzdeni.

Pentagon Jr. egy rövid promo videóban elmondta, hogy az este folyamán tiszteletre fogja tanítani Sami Callihan-t a Mexican Death Match mérkőzésükön.

Cult of Lee vs. Brandon Tidwell & Mr. Atlantis
Eli Drake elkísérte a mérkőzésre a Cult of Lee tagjait, és csatlakozott a kommentátor Josh Mathews és Don Callis párosához. Josh meg is kérdezte rögtön Eli-t, hogy milyen kapcsolat van közte, és Trevor Lee valamint Caleb Konley között. Drake elmondta, hogy közte és a két "Dummy" között semmilyen kapcsolat nincs, csak megengedte nekik, hogy ott legyenek a ringnél a Joe Hendry elleni mérkőzésekor. Lee és Konley megpróbálta leutánozni Eli Drake mozdulatait, hogy ezzel is bizonyítsanak a korábbi világbajnoknak, de végül ez lett a vesztük. Caleb Konley végre akarta hajtani a Gravy Train befejező mozdulatot Brandon Tidwell-en, de ő kijött a fogásból, és tusba fogta ellenfelét. Eli természetesen cinikus mosollyal fogadta a két perces összecsapás végeredményt.

A színfalak mögött Austin Aries és Killer Kross interjút adott Alicia-nak. Aries dühös volt amiért megjelent Moose és közbe avatkozott az Eddie Edwards-al való viszályába. A világbajnok ezért kihívta Moose és Edwards párosát egy csapatmérkőzésre a ReDefined adásban.

Az LAX az utcán ünnepelte meg a múlt heti Street Fight mérkőzésen aratott győzelmüket, és hogy vissza tudták szerezni a Tag Team Championship címeiket. Az ünneplést végül egy tragédia szakította félbe, az OGz tagjai autójukkal a tömegbe hajtottak, és mindenki félre tudott ugrani kivéve a kisgyerek, Richie-t.

Sami Callihan vs. Pentagon Jr. – Mexican Death Match
Pentagon Jr. és Sami Callihan újabb összecsapását egy Mexican Death Match szabályok szerinti rendezték meg. A felek bárhol kikopogtathatták a másikat, és minden használható volt az arénában, köztünk a ring sarkaira felakasztott Pinata-k, amik fegyvereket tartalmaztak. Ezekben megtalálható volt Sami ütője, tűzőgép, hajvágó, és LEGO kockák is. A két birkózó be is vetett egymás ellen mindent, és egy újabb elképesztő összecsapással kápráztatták el a rajongókat. A küzdelemből végül most Sami Callihan jött ki győztesen, aki a LEGO kockákba Piledriver-elte Pentagon Jr.-t. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.