Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 23. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adásban folytatódik a viszály Pentagon Jr. és Sami Callihan között, először szól a rajongókhoz Brian Cage, megünnepli az LAX hogy visszaszerezte a csapatbajnoki címeket az OGz-től, Eddie Edwards reagál az Austin Aries és Killer Kross-al való incidensére, újra ringbe lép Matt Sydal, harmadszor is megküzd egymással a Desi Hit Squad valamint KM és Fallah Bahh párosa, és Alisha Edwards új ellenfele pedig Kiera Hogan lesz.

Sami Callihan és Pentagon Jr. az év mérkőzést vívta egymással az idei Slammiversary PPV-n, de a viszályuk itt még korántsem ért véget. Sami a Crist testvérekkel közösen azóta többször is szembenézett a korábbi világbajnokkal és annak öccsével Fenix-el. Ezekből az összecsapásokból többnyire vesztesként kijövő Sami most egy új, az Impact Zone-ban még korábban sosem látott mérkőzésre hívta ki a luchadort. A Hair vs. Mask meccs visszavágója szintén egy szabályok nélküli Mexican Death Match típusú küzdelem lesz, ahol a két birkózó bármit bevethet egymás ellen.
Brian Cage a februári debütálása óta csak tette a dolgát, és egymás után győzte le az ellenfeleit. A sikereit egy X-Division bajnoki címmel koronázta meg, amit azóta meg is védett a korábbi bajnok, Matt Sydal ellen. A gép következő kihívója Fenix lesz, de az összecsapásuk előtt, Brian most először szólni fog a rajongókhoz, és elmondja mik a tervei a jövőre nézve.
A Slammiversary PPV-n az LAX legyőzte az OGz-t egy 5150 Street Fight mérkőzésen. Ezt King és csapata nem bírta elviselni, így ellopta a Tag Team Championship címeket az LAX-től. Konnan, Santana és Ortiz ezt nem tűrte szó nélkül, és múlt héten egy újabb Street Fight küzdelemben visszaszerezte a csapatbajnoki címeket az OGz-től. Az este folyamán a Konnan vezette LAX arra készül, hogy megünnepeljék az újabb győzelmüket, amit az OGz felett arattak.
Miután Austin Aries megvédte a világbajnoki címét Moose ellen, új kihívót kapott Eddie Edwards személyében. Eddie többször megtámadta a bajnokot, majd mikor megkapta a lehetőséget, hogy megküzdhessen Aries-el, Killer Kross megakadályozta abban, hogy megszerezze az Impact World Championship címet. Aries és Kross egy hete elmondta a rajongóknak, hogy miért kötöttek szövetséget egymással, de ezt Edwards nem nézte jó szemmel és megpróbált revansot venni a bajnokon és új partnerén, de egyedül nem járt sikerrel kettejükkel szemben. Eddie Edwards most reagálni akar az elmúlt hetek történéseire.
Matt Sydal mióta elvesztette az X-Division bajnoki címet Brian Cage-el szemben, egy rövid időre háttérbe vonult, hogy összeszedje a gondolatait. Sydal most elérkezettnek látta az időt hogy visszatérjen a kötelek közé és bizonyítson a rajongóknak.
A Gama Singh vezette Desi Hit Squad valamint KM és Fallah Bahh párosa már kétszer is megküzdött egymással, amiből mindig az indiai csapat jött ki győztesen. Most a felek újfent szembenéznek egymással, ugyanis KM-ék bizonyítani szeretnék, hogy harmadszorra már le tudják győzni Gursinder Singh és Rohit Raju duóját.
Két hete visszatért a ringbe Alisha Edwards, és megküzdött a harmadik generációs birkózólánnyal Tessa Blanchard-al. A végig kiélezett küzdelemből végül Tessa jött ki győztesen, de Alisha remek formában volt, fel tudta venni a versenyt napjaink egyik legtehetségesebb női pankrátorával. Eddie Edwards az este folyamán újra a kötelek közé lép, ellenfele pedig Kiera Hogan lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.