Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 16. - Utca harc - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban megküzdött egymással Sami Callihan és Fenix, Jimmy Jacobs kiállt Johnny Impact ellen, elindult Scarlett Bordeaux műsora a The Smoke Show, megtudhattuk milyen kapcsolat van Austin Aries és Killer Kross között, újra megmérkőzött egymással Joe Hendry és Eli Drake, tét nélküli meccset vívott Allie és Su Yung, valamint az LAX egy Street Fight küzdelemben újra szembenézett az OGz-el.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Sami Callihan vs. Fenix
Miután Pentagon Jr. a Slammiversary PPV-n legyőzte Sami Callihan-t, már csak a testvérén, Fenix-en volt a sor, hogy bizonyítson az Impact rajongóinak. Sami természetesen a Crist testvérek kíséretében érkezett az arénába, akik többször is elvonták Fenix figyelmét. A látványos mérkőzést nagyon élvezte a közönség, a "Lucha" kántálás mellett most sem maradhatott el az "Ohio Sucks" de a "Fight Forever" sem. A küzdelembe egy adott ponton Pentagon Jr.-nak is közbe kellett avatkoznia, mert Jake és Crist is folyamatosan ezt tette. Fenix végül a módosított Muscle Buster mozdulatával legyőzte Sami Callihan-t.

A meccs után Fenix megkapta a lehetőséget, hogy kihívja az aktuális X-Division bajnok Brian Cage-t egy címmérkőzésre.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban egy korábbi csapatmérkőzést nézhettünk meg amit a Team 3D és a British Invasion vívott egymással. A meccs alatt elszabadultak az indulatok, és szinte az egész roster megjelent az arénában. A kialakult helyzetet végül a rendőrségnek kellett megfékeznie.

A szünetben Allie elmondta, hogy bosszút fog állni Su Yung-on amit vele, Rosemary-vel és Madison Rayne-el tett.

Johnny Impact vs. Jimmy Jacobs
Jimmy Jacobs érkezett elsőnek a ringbe, aki szólt is pár szót a közönséghez. Jimmy elmondta, attól még hogy ő egy hercegnő, és jó srác, még képes rossz dolgokat tenni, és az este folyamán ő egy szörny lesz. Ekkor megérkezett Johnny Impact, de mielőtt a kötelek közé lépett volna, megtámadta őt Kongo Kong. Kong miután végzett Johnny-val, behajította őt a ringbe, így Jimmy-nek már csak a kiszámolás maradt, de Impact kitört a tusból. Kongo Kong ezt követően belépett a kötelek közé, és újra megtámadta Johnny-t, így a mérkőzés DQ-val véget ért. Jimmy és Kong távoztak ezt követően a ringből, de ezt Johnny nem hagyta annyiban, és rendezte a viszályát Jacobs-al, úgy hogy leütötte őt a ring lépcsőjével.

The Smoke Show
KM és Fallah Bahh beszélgettek egymással, amikor is meglátták Scarlett Bordeaux-t. A két birkózó leült a lányhoz, és megkínálták őt pezsgővel, de az nem ízlett Scarlett-nek. KM elmondta, hogy ő New York-ból származik és ismeri a Scarlett féle nőket. KM megpróbálta megcsókolni a lányt, de az elutasító volt vele.

Austin Aries érkezett a ringbe. A világbajnok elmondta, hogy múlt héten legyőzte Eddie Edwards-ot, és megőrizte az Impact World Championship címet. Állítása szerint az emberek azóta folyamatosan azt kérdezik tőle, hogy miért állt össze Killer Kross-al. Kross egy hete segített neki az Eddie elleni küzdelmében, de ez nem egy egyszeri alkalom volt. Killer Kross is megérkezett a kötelek közé, aki azért csatlakozott a világbajnokhoz, mert mindkettőjüknek ugyanaz a céljuk. Változtatni. Aries ezek után elkezdte sértegetni Eddwards-ot, és feleségét Alisha-t, amit a múlt heti kihívó nem hagyott annyiban, és megjelent a bambuszbotjával. Eddie megtámadta Kross-t, de ő Aries segítségével,  majd egy szorítófogással  térdre kényszerítette a korábbi világbajnokot. 

Eli Drake vs. Joe Hendry
Joe Hendry ismét csinált egy kiparodizáló videót, a korábbi világbajnokról, sőt ebben már a Cult of Lee tagjai is szerepeltek. Eli és Joe mérkőzése mind addig kiélezett volt, amíg a ring mellett álló Trevor Lee és Caleb Konley, valamint Grado közbe nem avatkoztak. Lee és Konley segíteni akartak Drake-nek, és mikor a bírónak elvonták a figyelmét, Eli két vállra tudta fektetni a kihívóját, és megnyerte a meccset. Joe érthetően nem örült az eredménynek, de látszólag hamar túl tette magát a dolgon.

A mérkőzés után az épp meditáló Matt Sydal-ről, majd az oVe ről nézhettünk meg egy rövid videót. Sami Callihan bosszút akar állni Pentagon Jr.-on, és kihívta a luchadort egy Mexican Death Match küzdelemre, amit jövő héten rendeznek meg.

Su Yung(c) vs. Allie
Allie újra szembenézett az aktuális Knockouts Champion Su Yung-al egy tét nélküli küzdelemben, hogy bosszút álljon a barátnőjén Rosemary-n, és Madison Rayne-en. A bajnokot természetesen elkísérték a koszorúslányai is, akik mindent megtettek, hogy Yung jöjjön ki győztesen a mérkőzésből. Ezt azonban Kiera Hogan sem nézte tétlenül, és amíg Allie az ellenfelével volt elfoglalva, addig ő félreállította Su segítőit. A meccs végül DQ-val ért véget, ugyanis megérkezett Tessa Blanchard, aki megtámadta Allie-t. Ezt Su Yung sem hagyta szó nélkül és ő is neki ment Tessa-nak, Allie azonban mindkét lányon felülkerekedett.

LAX(c) vs. OGz - Street Fight Match
A Slammiversary PPV-n megrendezett 5150 Street Fight visszavágóját egy tényleges utcai harc típusban vívta egymással az LAX és az OGz. King és Konnan megegyeztek, hogy nem avatkoznak közbe a Santana és Ortiz, valamint Homicide és Hernandez küzdelmébe. A mérkőzésbe több ember is segítségére volt a két csapatnak, de végül az LAX felülkerekedett a riválisán, és visszaszerezte az ellopott csapatbajnoki címeiket. Konnan gratulált a csapatának, és ezzel lezártnak tekintette a viszályt, viszont King erre azt mondta, hogy ennek itt még nincs vége, majd térdre ereszkedett, és kérte az LAX vezetőjét, hogy tegye meg vele ami jár neki. Konnan örömmel teljesítette a kérését.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.