Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 16. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megküzd egymással Fenix és Sami Callihan, megtudhatjuk milyen kapcsolat van Austin Aries és Killer Kross között, az OGz és az LAX újra egy Street Fight mérkőzés keretei között néz szembe egymással, Jimmy Jacobs kihívja Johnny Impact-et, Joe Hendry bosszút akar állni Eli Drake-en, Allie kiáll Su Yung ellen, valamint elindul Scarlett Bordeaux önálló show műsora a "The Smoke Show".

A Lucha Brothers tagjai Pentagon Jr. és Fenix ha kell csapatként, de akár külön-külön is kiállnak az oVe ellen. Pentagon a Slammiversary PPV-n egy elképesztő mérkőzésen le tudta győzni Sami-t, így most testvérén Fenix-en a sor aki a ma esti adásban kiáll a oVe vezetője ellen.
Austin Aries múlthéten kockára tette a világbajnoki címét az új kihívója Eddie Edwards ellen. A végig izgalmas mérkőzés végén nem várt fordulat történt. Az épp szorult helyzetben lévő Aries segítségére Killer Kross érkezett, aki hozzásegítette a bajnokot, hogy megőrizze a címét. Hogy a világbajnok és Kross között milyen kapcsolat van, még nem derült ki, de ma több részletet is megtudhatunk az együttműködésről.
Tovább folytatódik az OGz és az LAX hetek óta tartó viszálya. Konnan-ék a Slammiversary PPV-n egy 5150 Street Fight mérkőzésen legyőzték King csapatát, de ebbe ők nem tudtak beletörődni. Egy hete King úgy gondolta, meg kell ismételni ezt a küzdelmet, így a két csapat most újra egy Street Fight mérkőzésen fog szembe nézni egymással, amit nem az Impact Zone-ban, hanem igazi utcai körülmények között fognak megrendezni.
Johnny Impact komoly céllal tért vissza az Impact Wrestling-hez a múlt hónapban. Johnny célba akarja venni a világbajnoki címet, előtte azonban még elszámolni valója van Kongo Kong-al. Ezt nem rég jelezte is Jimmy Jacobs felé, aki úgy döntött, kihívja Impact-et egy mérkőzésre, és ő fog megküzdeni Kong helyett Johnny-val.
Eli Drake pár hete belerondított Grado, Katarina és Joe Hendry barátságába. Hendry a bemutatkozó mérkőzését Drake ellen vívta, amit meg is nyert, de a konfliktus csak tovább bonyolódott, azóta a felek újra megküzdöttek egymással egy csapatmérkőzésen, amiből Eli jött ki győztesen. Joe úgy gondolja ez nem maradhat annyiban, így egy újabb meccsre hívta Eli Drake-et, amire ma este kerül sor.
Amióta Su Yung félreállította Rosemary-t, és megfosztotta Allie-t a bajnoki címétől, a korábbi Knockouts Champion-t a bosszú hajtja. Egyszer már sikerült Kiera Hogan segítségével legyőznie Yung-ot, viszont úgy gondolta erre egyedül is képes, és kihívta az aktuális bajnokot egy tét nélküli küzdelemre. Kettejük mérkőzésébe azonban Tessa Blanchard is közbeszólhat, akinek továbbra is az a célja hogy elhódítsa a Knockouts Championship címet.
Scarlett Bordeaux nagy port kavart mikor megérkezett az Impact Wrestling-hez. A lány teljesen megbolondította a férfiakat, köztük a vezetőség tagjait is. Scarlett azzal a kéréssel fordult a menedzsmenthez, hogy indítani szeretne egy önálló show műsort, amit Scott D'Amore természetesen meg is engedett a lánynak. Az este folyamán elindul Scarlett Bordeaux saját műsora, a The Smoke Show.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.