Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 09. - A világbajnoki cím kapujában - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Petey Williams és Taiji Ishimori kihívta a Desi Hit Squad-ot, visszatért a ringbe Alisha Edwards, Matt Sydal megküzdött Pentagon Jr.-al, folytatódott a viszály az LAX és az OGz között, és az este főmérkőzésén Austin Aries kockára tette a világbajnoki címét Eddie Edwards ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az adás az LAX és az OGz viszályával indult, Santana és Ortiz, valamint Homicide és Hernandez az épület ruhatáránál esett egymásnak. A két csapatot a biztonságiak is megpróbálták megfékezni, de nem jártak sikerrel.

Desi Hit Squad vs. Taiji Ishimori & Petey Williams
Miután Gama Singh felkonferálta a csapatát, megérkezett az arénába a két korábbi X-Division bajnok, akit a közönség nagyobb fogadtatással várt mint a két indiai birkózót. Az elmúlt hetekben végig diadalmaskodó Desi Hit Squad most minden erőfeszítés ellenére sem tudta hozni amit Gama Singh elvárt volna. Petey Williams sikeresen bevitte a Canadian Destroyer befejező mozdulatát Rohit Raju-nak, akinek Taiji Ishimori még egy módosított DDT-t is kiosztott. Rohit ezek után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

A szünetben Pentagon Jr. üzent Matt Sydal-nek. Pentagon szerint ha Sydal nem fél tőle, nézze meg a Sami Callihan elleni mérkőzését, és lehet neki három szeme, neki is van két szava: Cero Miedo.

Alicia Atout interjút készített Allie-vel, aki jövő héten meg akar küzdeni Su Yung-al. Allie-t nem érdekli a Knockouts Championship cím, Yung nyugodtan otthon is hagyhatja azt. Csak a "hátsó felét" hozza el magával. Ehhez Kiera Hogan még hozzáfűzte, hogy akár Tessa Blanchard-ot is magával hozhatja.

Austin Aries a színfalak mögött elmondta, hogy nem tudja mi lett Eddie Edwards-al, de nem is érdekli, mert este úgyis ő fog világbajnokként távozni az arénából.

Grado, Katarina és Joe Hendry a háttérben beszélgettek egymással. Joe Hendry megnyugtatta Grado-t, és mondta neki, hogy jövő héten bosszút fog állni Eli Drake-en.

Alisha Edwards vs. Tessa Blanchard 
Alisha Edwards egy hosszabb kihagyást követően visszatért a kötelek közé, ellenfele pedig a Knockouts Championship címre pályázó Tessa Blanchard volt. A két lány elképesztő mérkőzést vívott egymással. Alisha többször is olyan pozícióba hozta Tessa-t, ami után már többen feladták volna a küzdelmet, de a harmadik generációs birkózólány most is megállíthatatlan volt, és egy Hammerlock DDT-vel legyőzte Eddie Edwards feleségét. A meccs után Tessa mikrofont ragadott, és elmondta, hogy Allie vissza akarja szerezni a Knockouts Championship címet, de ezt nem fogja neki hagyni.

Scarlett Bordeaux megérkezett a helyszínre, új személyi asszisztensével, Bobo-val.
Alicia következő interjúalanya Matt Sydal volt. A korábbi X-Division bajnok készen áll a Pentagon Jr. elleni mérkőzésre, és habár elveszítette nemrég a címét Brian Cage ellen, még mindig a bajnoki szellem hajtja, és mindenkinek ki fogja nyitni a harmadik szemét.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban egy korábbi Super X Cup bajnokság döntő mérkőzését nézhettük meg újra, amit Chris Sabin és Petey Williams vívott egymással. A meccset végül Chris Sabin nyerte, ami nagyon nem tetszett Kevin Nash-nek, és megtámadta a győztest, majd a bajnoki trófeáját is összetörte.

KM és Fallah Bahh a múltheti mérkőzésükről vitatkoztak, de amikor elment mellettük Scarlett, már el is felejtették miről beszéltek korábban.

Scarlett Bordeaux besétált a vezetőség irodájába, ahol megegyezett a menedzsmenttel, hogy jövő héten elindítja önálló műsorát, ami a "The Smoke Show" nevet kapta.

Matt Sydal vs. Pentagon Jr.
A két birkózó látszólag nem szimpatizált egymással, és ezt a meccs elején egymás tudomására is adták. Pentagon a Slingblade mozdulatával lerohanta ellenfelét, aki a kötelek közül a ring alá bújt. Sydal ezzel csapdát állított Pentagon-nak aki bele is sétált. Visszatérve a ringbe a korábbi világbajnok le akarta zárni a küzdelmet a befejező Pentagon Driver mozdulatával, de Sydal kijött a tusból, és egy Shooting Star Press-el válaszolt ellenfelének ami nem sikerült tökéletesen, ugyanis Pentagon felhúzta a lábát, és Matt a luchador térdére érkezett. Pentagon Jr. ezt követően egy Fear Factor Package Piledriver-el legyőzte Matt Sydal-t.

A szünetben láthattunk egy jelenetet az oVe és Sami Callihan között. Sami még mindig dühös, amiért Pentagon Jr. a Slammiversary PPV-n levágta a haját, és kitalálta, hogy ezért a Crist testvérek közül is valakinek le kell vágni a haját. A választás végül Dave-re esett, aki bevállalta, hogy testvére levágja a haját.

Megérkezett a ringbe az LAX, Konnan pedig elmondta, hogy legyőzték az OG-z a Slammiversary PPV-n egy 5150 Street Fight mérkőzésen, de még van velük egy kis megbeszélni valójuk. Ekkor King és az OG-z megjelent az aréna erkélyén. King szerint hiába győztek azon a meccsen Santana-ék, a háborút ők nyerték meg. King kihívta az LAX-et egy újabb Street Fight mérkőzésre, amit a csapat el is fogadott. A meccsre a jövő heti adásban kerül sor.

Jimmy Jacobs válaszolt Johnny Impact kihívására. Jimmy elmondta, hogy ő egy jó srác, de a jó srácok is képesek rossz dolgokra, és ha Johnny a szörnyet akarja, akkor jövő héten megkapja az ő személyében.

Austin Aries(c) vs. Eddie Edwards – World Championship Match
A világbajnok látszólag komolyabban vette az eheti ellenfelét, mint a múlthetit, addig nem is volt hajlandó a kötelek közé lépni, amíg Eddie Edwards le nem tette a bambuszbotját. A felek hamar a ring körül találták magukat. Miután visszatértek a kötelek közé, Aries a Last Chancery mozdulattal meg akarta állítani Eddie-t, de az megharapta az ujját a bajnoknak, és kijött a fogásból. Ekkor Austin kiment a ringből a bajnoki övért, de a bíró nem engedte neki használni, és amíg elvette tőle a címet, Eddie kihasználta a lehetőséget, és egy mélyre mért rúgás után tusba fogta Aries-t, de a címvédő ebből is ki tudott jönni. Aries ezután eltalálta a bírót, és amíg az a földön feküdt, újra behozta a kötelek közé a bajnoki övet, de Eddie nem hagyta neki használni, és bevitt neki egy DDT-t, de mivel a bíró magatehetetlen volt, a kiszámolást nem volt aki véghez vigye. Ezért Edwards elővette a bambuszbotját, és megütötte vele a bírót, majd megtámadta Aries-t. A bajnoknak Killer Cross érkezett a segítségére, aki így már könnyen le tudta győzni a kihívóját a Brainbuster finisherével.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.