Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 09. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Austin Aries kockára teszi a világbajnoki címét Eddie Edwards ellen, megküzd egymással Pentagon Jr. és Matt Sydal, megtudhatjuk mire készül Konnan és az LAX az OGz-vel szemben, egy csapatmérkőzésen kiáll egymással a Desi Hit Squad valamint Taiji Ishimori és Petey Williams párosa, és visszatér a ringbe Alisha Edwards is.

Austin Aries miután megvédte a világbajnoki címét Moose ellen a Slammiversary PPV-n, nyílt kihívást hirdetett, amire Eddie Edwards le is csapott. Eddie megtámadta a bajnokot, ezzel jelezvén, hogy szívesen megküzdene Aries-el a bajnoki övért. Austin Aries elfogadta a kihívást, így Eddie Edwards hosszú idő után újra a világbajnoki cím kapujában találta magát.
A korábbi világbajnok Pentagon Jr. előbb Sami Callihan-t a Slammiversary PPV-n, majd testvérével közösen múlt héten az oVe-t is legyőzte. Pentagon most egy új ellenfél ellen szeretne bizonyítani. A ma esti adásban a korábbi X-Division bajnok Matt Sydal lesz aki megküzdhet a mexikói tehetséggel. 
Az OGz habár nem tudta legyőzni az LAX-et a Slammiversary PPV-n, Hernandez és Homicide ellopta a csapatbajnoki öveket Santana-tól és Ortiz-tól. A King által vezetett csapat úgy gondolja, hogy őket illeti meg a bajnoki cím, de ezt Konnan és csapata múlt héten nem nézte tétlenül és megtámadta az OGz-t. Az este folyamán megtudhatjuk mit tervez Konnan a korábbi csapata ellen. 
A Gama Singh vezette Desi Hit Squad két hete minden előjel nélkül megtámadta Petey Williams-t és Taiji Ishimori-t, akik épp egy barátságos mérkőzést vívtak egymással. Gursinder Singh és Rohit Raju azóta újra megküzdött Fallah Bahh és KM párosával, de a két korábbi X-Division bajnok nem felejtette el az indiai csapat tettét, és kihívta a Desi Hit Squad-ot egy mérkőzésre.
Alisha Edwards már egy jó ideje nem volt látható a ringben, köszönhetően Eddie Edwards-nak, aki a Sami Callihan-el folytatott viszályával teljesen háttérbe szorította feleségét. Edwards most a világbajnoki cím megszerzésével van elfoglalva, így Alisha úgy érezte, eljött az idő, hogy visszatérjen a kötelek közé. Erre a ma esti adásban kerül sor, első ellenfele pedig a harmadik generációs birkózólány Tessa Blanchard lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.