Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 02. - Testvérháború - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Allie és Kiera Hogan szembeszállt Su Yung és az ő segítőivel, újabb mérkőzést vívott az OGz, a Desi Hit Squad újra összecsapott KM és Fallah Bahh párosával, Austin Aries kockára tette a világbajnoki címét Dustin Cameron ellen, Grado és Joe Hendry kihívta Eli Drake-et és a Cult of Lee-t, valamint megküzdött egymással az oVe és a Lucha Bros.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Su Yung & Undead Bridesmaid vs. Allie & Kiera Hogan
A korábbi női bajnok Allie, nem nézte jó szemmel, hogy Su Yung Rosemary után Madison Rayne-t is koporsóba zárta, így Kiera Hogan-el közösen elhatározta, hogy megfékezi az aktuális Knockouts Champion-t. Yung a segítői kíséretében érkezett a ringhez, de Allie és Kiera hamar félreállította őket. A két lány tökéletesen összedolgozott egymással, de volt egy pillanat, mikor veszélybe került a győzelmük. Su Yung bevitte a Panic Switch mozdulatát Kiera Hogan-nek, majd Allie következett, de ő kitért a finisherből, és egy Codebreaker mozdulattal legyőzte ellenfelét. Az ünneplés a mérkőzés után elmaradt, ugyanis megérkezett Tessa Blanchard, aki megtámadta a ringben Allie-t, és kiosztott neki egy Hammerlock DDT-t. A háttérben Tessa nyilatkozott az esetről, és állítása szerint Allie hiába erőlködik nem fog esélyt kapni a Knockouts Championship címre, ugyanis az neki jár, nem Allie-nek.

The OGz vs. Nathan Smoak & Ray Steele
A King vezette OGz pillanatok alatt legyőzte Nathan Smoak és Ray Steele párosát. King a meccs után mikrofont ragadott, de a mondandóját az LAX félbeszakította. Santana és Ortiz megtámadta Hernandez-t és Homicide-ot. Az eset odáig fajult, hogy Ortiz egy baltát is elővett, így a biztonságiaknak is közbe kellett avatkozniuk, de az LAX őket is eltávolította a ringből. A szegmens után Konnan megpróbálta lecsitítani Sanatana-t és Ortiz-t a színfalak mögött.

A szünetben egy promo videóban bemutatta a cég a Chris Jericho által szervezett Jericho Cruize esemény egyik mérkőzését. Az aktuális csapatbajnok LAX a Young Bucks ellen fog kiállni októberben.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban Jushin Tunder és Petey Williams mérkőzését nézhettük meg a 2006-os Sacrifice PPV-ről.

Desi Hit Squad vs. KM & Fallah Bahh
KM és Fallah Bahh azok után, hogy két hete legyőzte őket a Desi Hit Squad, most visszatértek a kötelek közé, és megpróbáltak revansot venni az indiai csapaton. Kezdetben úgy tűnt, hogy erre minden esélyük meg is van, azonban Rohit Raju és Gursinder Singh most is győztesként távozott az arénából. Gursinder egy DDT-vel kikopogtatta KM-et.

A színfalak mögött Anthony Carelli felkészítette Dustin Cameron-t az esti világbajnoki címmérkőzése előtt.

Alicia Atout interjút készített Johnny Impact-el, de a beszélgetést Jimmy Jacobs zavarta meg. Johnny leütötte Jacobs-ot, és elmondta neki, hogy semmi mást nem akar, csak bosszút állni Kongo Kong-on.

Austin Aries(c) vs. Dustin Cameron – World Championship Match
A világbajnok egy banánnal érkezett az arénába, és olyannyira nem vette komolyan az ellenfelét, hogy még csak át sem öltözött a mérkőzésre. Aries miután eljátszadozott a kihívójával, kiosztott egy Brainbuster-t Dustin-nak, de mielőtt a bíró kikopogtatta volna Cameron-t, Austin felemelte a vállát, hogy még egyszer végrehajtsa rajt a befejező mozdulatát. Ekkor Antohny Carelli bedobta a törölközőt, így Aries megnyerte a mérkőzést. A bajnok itt nem hagyta abba amit elkezdett, a Last Chancery fogást is bevitte Cameron-nak amit Carelli már nem nézett jó szemmel és belépett a kötelek közé. Aries elkezdte inzultálni Anthony-t, aki erre egy mélyre vitt rúgással válaszolt a bajnoknak. Ha ez még nem lett volna elég Austin Aries-t a rámpán megtámadta Eddie Edwards is a bambuszbotjával.

A mérkőzés után Alicia interjút készített Alisha Edwards-al, aki vissza szeretne térni a Knockouts divízióba. A beszélgetés közben megérkezett Eddie Edwards, aki bocsánatot kért a feleségétől. Eddie izgatott volt, hogy jövőhéten címmérkőzést vívhat Austin Aries-el, de Alisha-t ez nem érdekelte, és faképnél hagyta férjét.

Bob Kapoor felkonferálta Scarlett Bordeaux-t, aki úgy zavarba hozta a riportert, hogy még a nevét sem tudta kiejteni. Az új Knockouts hölgy elmondta, hogy az itteni férfiak nincsenek hozzászokva az olyan nők jelenlétéhez mint ő. Scarlett azért van itt, hogy a birkózás ne unalmas, hanem szexi legyen.

Eli Drake & Trevor Lee (w/ Caleb Konley) vs. Grado & Joe Hendry w/ Katarina
Grado nagyon dühös Eli Drake-re, hogy megpróbálta tönkretenni a kapcsolatát Katarina-val és Joe Hendry-vel. Grado ezért kihívta Drake-et egy csapatmérkőzésre. A korábbi világbajnok Trevor Lee-t és Caleb Konley-t választotta partneréül. A meccs nagyobb részét Eli Drake és Grado vívta egymással, Joe Hendry-nek nem engedtek beleszólni a küzdelembe a Cult of Lee tagjai. Eli egy Gravy Train-el legyőzte Grado-t, majd távozott az arénából.

A színfalak mögött Rohit Raju és Gursinder Singh ünnepelte a győzelmüket, de Gama Singh leállította őket, mondván semmi okuk az örömre, ugyanis még rengeteg munka vár rájuk.

oVe vs. Lucha Bros
A Crist testvéreket elkísérte a ringhez Sami Callihan is, aki sokat nem tudott segíteni az oVe-nek, mivel a keze még mindig fel volt kötve. A két csapat előbb a ring mellett esett egymásnak, majd a kötelek között már be kellett tartaniuk a szabályokat. Jake megpróbálta levenni Fenix maszkját, de ezt a bíró nem engedte neki. Mivel a játékvezető ezt nem hagyta, az oVe összekötözte Pentagon-t és Fenix-et a maszkjánál, de a mexikói testvérpár miután kiszabadította magát megfordította a mérkőzést, és legyőzte az oVe-t.
Az adás Killer Kross jelenetével ért véget, aki a backstage-ben megtámadta Anthony Carelli-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.