Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 02. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Austin Aries új kihívót kap a világbajnoki címére, Pentagon Jr. és Fenix újra szembenéz az oVe-vel, az OGz üzen az LAX-nek, kötelek közé lép a Desi Hit Squad, valamint Allie és Kiera Hogan kiáll Su Yung és az ő koszorúslányai ellen.

Pentagon Jr. és Sami Callihan a Slammiversary PPV-n egy elképesztő Hair vs. Mask mérkőzés keretein belül megküzdött egymással, amit a korábbi világbajnok nyert meg. Pentagon levágta testvére segítségével Sami haját, de kettejük feudja itt még nem ért véget. Most Pentagon Jr. és Fenix egy csapatot alkotva újra szembenéz a Crist testvérekkel, akiknek minden bizonnyal Callihan is segíteni fog.
Austin Aries miután megvédte a világbajnoki címét Moose ellen új ellenfelet keresett magának. A kihívó meg is érkezett Eddie Edwards személyében, aki megtámadta a bajnokot. Aries ezzel mit sem törődve inkább Anthony Carelli-t szemelte ki magának, aki azonban elutasította a kihívást. Austin ezt követően Carelli egy birkózó tanoncának adott lehetőséget. Dustin Cameron lesz aki a ma esti adásban megpróbálhatja elhódítani Austin Aries-től a világbajnoki címet.
A King vezette OGz a Slammiversary PPV-n kihívta egy csapatbajnoki mérkőzésre az LAX-et. Santana és Ortiz legyőzte Hernandez és Homicide párosát, de ezt King-ék nem tudták elfogadni, és ellopták a bajnoki öveket az LAX-től, és még Konnan-t is megtámadták. King kijelentette, hogy az LAX csak egy csatát nyert meg, de a háborúnak még koránt sincs vége. Az OGz ma este újra üzen Konnan csapatának.
A Gama Singh vezette Desi Hit Squad továbbra is eltökélt célja, hogy a Tag Team divízió élére kerüljön. A csapat két hete legyőzte KM és Fallah Bahh párosát, majd múlt héten megtámadta az épp egymással barátságos mérkőzést vívó Taiji Ishimori-t és Petey Williams-t. Rohit Raju és Gursinder Singh az eheti epizódban újra a kötelek közé lép, hogy közelebb kerüljenek az áhított csapatbajnoki címekhez.
Allie a mai napig nem tudta elfelejteni, hogy Su Yung koporsóba zárta a legjobb barátnőjét Rosemary-t, majd a Slammiversary PPV-n Madison Rayne-t is. A korábbi Knockouts Champion úgy gondolja, hogy több emberrel ezt nem teheti meg Yung, és Kiera Hogan-el közösen megpróbálja megfékezni az aktuális női bajnokot és az ő élőhalott koszorúslányait.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.