Header Ads

Seth Rollinsnak sokat jelent az Interkontinentális Bajnoki Cím

Seth Rollins és Dolph Ziggler az Extreme Ruleson nagy tettet hajtottak végre, hiszen 1992 óta először volt terítéken Interkontinentális Bajnoki Cím egy pay-per-view főmérkőzésében.
Nála biztos kezekben volt a cím - (Fotó: WWE)
1992-ben ez a SummerSlamen történt meg, akkor a The British Bulldog csapott össze Bret Harttal a legendás Wembley stadionban, Londonban. Seth Rollins Lilian Garcianak mesélt egy kicsit az érzéseiről és az Interkontinentális Bajnoki Címről.

Szeretnék Universal Bajnok lenni, de szeretnék egy újabb lehetőséget kapni az Interkontinentális Bajnoki Címért. Nagyon hihetetlen, amit az Interkontinentális Bajnoki Címmel műveltünk az elmúlt 6-8 hónapban. The Miznek is jár ezért az érdem. Az Interkontinentális Bajnoki Cím most sokat jelent a számomra.

Az eheti Raw után végül is biztossá vált, hogy újra megküzdhet az Interkontinentális Bajnoki Címért az ide SummerSlamen Dolph Ziggler ellen. Az elmúlt időszakban The Miznek köszönhetően felértékelődött ezen bajnoki cím értéke is, amire Rollins-szék nagyon szeretnének vigyázni.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. Valljuk be, hogy ezen még többet segített Lesnar töketlensége xDD Mert így csak az Interkontinentális Bajnokság maradt meg a Raw-nak, mint főcím.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.