Header Ads

Miért vált Bobby Roode kegyvesztetté?

Bobby Roode egy top srác volt, amikor még az NXT-ben pallérozódott.
(Fotó: WWE)
Az NXT Bajnoki regnálásakor volt a legforróbb, majd akkor kezdett el kihűlni, mikor a SmackDown Livera került, de amikor a Monday Night Rawra tették végképp elkezdett a háttérbe szorulni. Roode ezen a héten fel sem tűnt a Rawn, hanem a WWE Main Event felvételein tűnt föl.

Szóval mi történik most Roode-dal? A Wrestling News szerkesztősége megpróbált ennek utána járni és azt a választ kapták egy WWE-ben dolgozó személytől, miszerint ebben a pay-per-view ciklusban a kreatív csapat nem tervez vele semmit, ugyanez történik éppen Sheamus-szel és Cesaroval is. A live eventeken továbbra is szerepelnek, de az újra egyesített gálákra nem mindig férnek fel.

Roodenak tehát nem kell aggódnia, hiszen hamarosan visszatérhet a Rawn. Vince McMahon is kedveli őt, habár már 41 esztendős, így nem fogja top srácként pusholni a Rawn. Úgy látják cégen belül, hogy Roode a visszavonulása után náluk marad majd valamilyen háttér pozíciót betöltvén.

Ezen a héten Chad Gable, Mike Kanellis és Tyler Breeze is a Main Event felvételein szerepelt, amelynek itt vannak az eredményei:
  • Chad Gable legyőzte Mike Kanellist
  • Breezango és Bobby Roode legyőzte Curt Hawkinst és a The Ascensiont

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.