Header Ads

Lucha Underground S04E06 - A gép a sötétség ellen - Összefoglaló

A Lucha Underground negyedik szezonjának hatodik részében gazdára lelt az utolsó Gift of the Gods medál, megtudhattuk, ki nem lesz ott a 7 emberből a bajnoki övért vívott küzdelemben, megküzdött egymással Johnny Mundo és Vibora, valamint Pentagon Dark kockára tette a Lucha Underground Championship címét Brian Cage ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Dezmond X vs. Paul London
Az utolsó Gift of the Gods medálért vívott harcban az Impact Wrestling birkózója Dezmond Xavier és Paul London küzdött meg egymással. London-t elkísérte a White Rabbit Tribe, akik rögtön eltereltél Dezmond figyelmét, és többször is közbeavatkoztak a mérkőzésbe. Xavier-t különösképp nem foglalkoztatta, hogy London-t segítik a társai, legyőzte ellenfelét, és megszerezte az utolsó medált.

A mérkőzés után megjelent Antonio Cueto, és megkérte a 7 embert, hogy jöjjenek az arénába, és tegyék a medáljaikat a Gift of the Gods bajnoki övbe. Dragon Azteca Jr., King Cuerno, Ivelisse, Dezmond X, Son of Havoc, The Mack és Mil Muertes egymás után helyezték be a medáljaikat az övbe, majd léptek a kötelek közé. Cueto úgy gondolta változtat kicsit a szabályokon, és a bajnoki övért csak hat ember fog megküzdeni, egy valaki az este folyamán elesik a lehetőségtől. Hogy ki lesz az az egy, azt a hét emberes Battle Royal mérkőzés győztese fogja eldönteni.
A hét birkózó egymásnak is esett, és végül a Trios Champions két tagja, The Mack és Son of Havoc maradtak a ringben. Havoc önszántából kiugrott a ringből, és átadta a lehetőséget Mack-nek, hogy ő döntse el ki ne küzdhessen meg a bajnoki címért. The Mack döntése senkit nem lepett meg, a Battle Royal meccs győztese Mil Muertes-t választotta. Muertes nem örült a döntésnek, és dühében mindenkit megtámadott a ring körül.

Vibora vs. Johnny Mundo
Taya Valkyrie elkísérte a ringhez Johnny-t, és Kobra Moon is ott volt Vibora mellett, hogy segítsen neki. A két lány többször is közbe avatkozott a mérkőzésbe. Johnny és Vibora végig kiélezett párharcát egy ponton PJ Black zavarta meg, aki egy székkel próbált segíteni Mundo-nak. Johnny még így sem tudta legyőzni Vibora-t, ezért dühében lerúgta a játékvezetőt. Miután nem volt bírója a meccsnek, Taya, Black és Mundo közösen akarták megállítani Vibora-t, de megérkezett Drago és Daga, akik segítettek a Reptile Tribe-os csapattársuknak. Végül Vibora egy Chokeslam-el legyőzte Johnny Mundo-t. A meccs után a Reptile Tribe és a Worldwide Underground egymásnak esett a ringben.

Pentagon Dark(c) vs. Brian Cage - Lucha Underground Championship Match
Brian Cage hiába nem tudta egy hete legyőzni Mil Muertes-t, Pentagon Dark így is adott neki egy címmérkőzést, amire az eheti epizódban került sor. Cage meg sem várta a gongot, rögtön megtámadta ellenfelét a ring mellett. Brian kezdeti lendületére Pentagon a ringben tudott csak igazán válaszolni. Két egymást követő Canadian Destroyer után egy Piledriver-el legyőzte a kihívóját, majd a mérkőzés után a bajnok leütötte az övével ellenfelét, és a kartörő mozdulatát is végre akarta hajtani Brian Cage-en, amit viszont a gép már hagyott annyiban, és kiosztott Pentagon-nak egy F5-t, majd a magasba emelte a Lucha Underground Championship címet.

Fotók: Lucha Underground

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.