Header Ads

Lucha Underground S04E04 - Fájdalom, szeretet és áldozat az Isteneknek - Összefoglaló

A Lucha Underground negyedik szezonjának negyedik részében megtudhattuk mi lett a következménye a múlt heti koporsós mérkőzésnek, Brian Cage és King Cuerno kapott egy esélyt a bizonyításra Antonio cueto-tól, láthattunk egy csapatmérkőzést Johnny Mundo & Taya valamint Daga és Kobra Moon között, és az este főmérkőzésén Chavo Guerrero megküzdött King Cuerno-val.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A múltheti epizód összefoglaló videójával indult az adás, amiben Fenix-et megölte Mil Muertes. 
Catrina meglátogatta a koporsóban fekvő Fenix-et, és a csókjával elszívta a luchador lelkét. Ezután Catarina elment Fenix párjához, Melissa Santos-hoz, majd elmondta neki, hogy Fenix életét adta az egyetlen nőért, akit igazán szeretett. Végül egy félbetört Aztec medált adott Melissa-nak. 
 
Jake Strong vs. Big Bad Steve 
Jake Strong kerek két perc alatt legyőzte ellenfelét Big Bad Steve-et, aki az Ankle Lock finisher-ből nem tudott kijönni, így kénytelen volt feladni a mérkőzést. Strong a gong után sem hagyta abba a szorítást, aminek minden bizonnyal egy lábtörés lett a vége. Jake végül egy Powerbomb-ot is kiosztott ellenfelének a ring mellett.

Antonio Cueto-t meglátogatta az irodájában King Cuerno. Antonio felajánlott egy Aztec medált, Cuerno-nak, ha bosszút áll Chavo Guerrero-n az este folyamán. Brian Cage is egy kéréssel fordult a vezetőhöz. Cage címmérkőzést akar Pentagon Dark ellen, de Antonio előbb egy próbatétel elé állította a gépet. Brian Cage-nek előbb meg kell nyernie egy Aztec medált, majd versenyeznie kell az Istenek ajándékáért. Cage első ellenfele Mil Muertes lesz.

Johnny Mundo & Taya vs. Daga & Kobra Moon
Furcsa mód először Taya és Daga kezdte a mérkőzést, majd ez a felállás Johnny és Kobra Moon-ra cserélődött. A mérkőzés egy pontján PJ Black besegített Taya és Johnny párosának, akik így már könnyedén le tudták győzni ellenfeleiket. A mérkőzés után Vibora érkezett a ringbe, aki a nyertes csapat minden egyes tagját félreállított. Ezt követően Kobra Moon megjegyezte Johnny Mundo-nak, hogy hamarosan felfogja őt hívni, és királynőjének fogja nevezni.
Matanza Cueto vs. Mr. Pectacular
Antonio kinyitotta Matanza szobájának ajtaját, és mondta fiának, hogy eljött az ideje az áldozathozásnak. Antonio ezt követően elmondta a ringben álló Pectacular-nak, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó mérkőzése, ugyanis ennek a meccsnek az Istenek áldozata a tétje, és itt csakis Pectacular lehet az áldozat. Matanza ekkor hátulról megtámadta Pectacular-t, és pillanatok alatt megnyerte a küzdelmet. 

King Cuerno vs. Chavo Guerrero Jr.
Az este főmérkőzésén King Cuerno kihívhatta Chavo Guerrero-t. A közönség egészen közelről is élvezhette a meccs pillanatait, ugyanis a felek többször is bevetettek mindent egymás ellen a ringen kívül. A két birkózó végig kiélezett csatájából végül King Cuerno jött ki győztesen, aki a Thrill of the Kill mozdulatával legyőzte Guerrero-t, és megszerezte a meccs győztesének beígért medált.

Fotók: Lucha Underground

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.