Header Ads

Lucha Underground S04E03 - R.I.P - Összefoglaló

A Lucha Underground negyedik évadának harmadik részében XO Lishus megküzdött Jack Evans-el, Pentagon Dark beszélt a címvédéséről, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését, valamint Fenix, Mil Muertes és Jeremiah Crane egy elképesztő Three-Way to the Grave mérkőzéssel kápráztatta el a rajongókat.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A múltheti epizód rövid összefoglaló videója után, Johnny Mundo egy megbeszélést tartott a Worldwide Underground tagjainak. A csapat bosszút akar állni a Reptile Tribe tagjain. A csapat egyik tagja, Jack Evans az este folyamán mérkőzést fog vívni, de ő fél a kígyóktól, amit a csapattagok, köztük Taya Valkyrie is viccesnek talált. 

XO Lishus vs. Jack Evans
Jack Evans egy most debütáló ellenfél ellen kellett hogy kiálljon. Xo Lishus elképesztő akrobatikus mozdulatokkal kezdte a mérkőzést, amire Evans nem is nagyon tudott reagálni. Lishus egy felső kötélről indított Split-Out X-Factor mozdulattal legyőzte Jack Evans-t, és ezzel megszerezte első Lucha Underground-os győzelmét.


A szünet után Pentagon Dark promójával folytatódott az adás. Az aktuális bajnok elmondta, hogy az Aztec Warfare mérkőzésen 19 ember próbálta őt legyőzni, mégsem sikerült egyiknek sem. Múlthéten Matenza Cueto is elbukott ellene, és mindenki így fog járni, aki megpróbálja tőle elvenni a bajnoki címet. Ekkor megérkezett Brian Cage és megtámadta a bajnokot. Cage kihúzott egy asztalt a ring alól, majd azt össze is törte azt Pentagon-al. Cage a magasba emelte a bajnoki címet, és elmondta, hogy ő lesz a következő Lucha Underground Champion.

Mil Muertes vs. Jeremiah Crane vs. Fenix - Three-Way to the Grave Match
El is érkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ami egy Three-Way to the Grave meccs volt. A szabályok egyszerűek, az nyeri a küzdelmet, aki nem kerül koporsóba. A kommentátor Matt Striker már a mérkőzés elején elmondta, ez a meccstípus Mil Muertes specialitása, és a két ellenfelének nem lesz könnyű dolga, ha le akarják győzni az óriást. Melissa felkonferálta a mérkőzés résztvevőit, majd el is kezdődött küzdelem. A három birkózó nem sokáig volt a ringben, inkább a közönség mellett estek egymásnak. Elsőnek Fenix került a koporsóba Jeremiah Crane által, de megjelent Ivelisse, és egy kalapáccsal megtámadta Crane-t, aki a koporsóba esett. A lány lehajtotta a koporsó tetejét, így meglett az első kieső Jeremiah Crane személyében. Muertes-nek ezután már csak Fenix-el kellett törődnie. Muertes nem kímélte Fenix-et, akinek látszólag semmi esélye nem volt az óriás ellen. Fenix hiába rúgta bele ellenfelét a ring közepén lévő koporsóba, a tetőt már nem sikerült rázárnia Muertes-re, aki ezek után már nem kímélte a high-fyler-t. Mil Muertes belefektette Fenix-et a koporsóba, és miután rázárta annak a tetejét, megnyerte a küzdelmet. 

Az elképesztő mérkőzés után Antonio Cueto meglátogatta a fiát Matanza-t, aki láncra volt verve. Antonio azt mondta, hogy nála van Matanza lelkének a kulcsa, amit le is dobott fiának. Miután leereszkedtek a láncok, Antinio távozott és csak annyit felet, "viszlát fiam".

Képek: LuchaUnderground

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.