Header Ads

IMPACT! 2018. Július 26. - A visszavágó - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Austin Aries beszélt a Moose elleni világbajnoki címmérkőzéséről, Petey Williams megküzdött Taiji Ishimori-val, Rebel kiállt Tessa Blanchard ellen, debütált Scarlett Bordeaux, újra ringbe lépett Johnny Impact, Matty Sydal pedig visszavágót kért Brian Cage-től.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A múlt vasárnapi Slammiversary PPV rövid összefoglaló videója után, a világbajnok Austin Aries érkezett a ringbe. Aries beszélt a Moose elleni küzdelméről, majd elmondta, hogy az emberek úgy gondolják, ez volt a legjobb gála a cég történelmében, és továbbra is ő a szervezet első számú bajnoka. A beszédét Eddie Edwards szakította félbe, aki egy bambuszbottal előbb megtámadta Aries-t, majd kiosztott neki egy DDT-t. Eddie végül a bambuszbottal a szájában a magasba emelte a világbajnoki övet.


Petey Williams vs. Taiji Ishimori
A két korábbi X-Division bajnok Petey Williams és Taiji Ishimori egy barátságos mérkőzés keretein belül néztek szembe egymással. Ishimori új, Japánban használt Bone Soilder karaktere igazi kihívást jelentett Williams-nek. Hiába próbálta használni a Canadian Destroyer mozdulatát, Taiji megakadályozta ebben, és egy módosított DDT-vel, ami után Petey az ellenfele térdére érkezett, legyőzte a kanadai birkózót. A felek a meccs után kezet fogtak egymással, de ekkor megjelent az arénában a Desi Hit Squad, élükön Gama Singh-el és megtámadták Williams-t és Ishimori-t.

Anthony Carelli (ismertebb nevén Santino Marella) interjút adott Alicia Atout-nak. A beszélgetést Austin Aries zavarta meg, aki kihívta egy mérkőzésre Carelli-t, de ő nem tud élni ezzel a lehetőséggel a nyaki problémája miatt. Ekkor Aries Carelli birkózóiskolájának egy diákját, Dustin Cameron-t szemelte ki magának, aki épp ott volt tanára mellett. Cameron jövő héten meg fog küzdeni a világbajnokkal, aminek a tétje az Impact World Championship cím lesz.

Rebel vs. Tessa Blanchard
Tessa Blanchard miután legyőzte a Slammiversary PPV-n Allie-t, az este folyamán újra ringbe lépett, ellenfele pedig Rebel volt. A születésnapját ezen a héten ünneplő háromgenerációs birkózólány, nem sok esélyt adva ellenfelének, egy Hammerlock DDT-vel nyerte meg a mérkőzést.

Scarlett Bordeaux megérkezett az Impact Wrestling-hez. Alicia meg is interjúholta a lányt, aki kérte, hogy a továbbiakban "The Somke Show" néven szólítsák, ő ugyanis meg akarja reformálni a női részleget.

A szünetben Matt Sydal, és Pentagon Jr. is beszélt a vasárnap esti Slammiversary mérkőzésükről.

Johnny Impact vs. Trevor Lee
Johnny Impact alig hogy visszatért az Impact Wrestling-hez a múlt heti PPV-n, máris újabb mérkőzésre készült a korábbi háromszoros X-Division bajnok Trevor Lee ellen. Lee-t természetesen elkísérte a ringhez jó barátja Caleb Konley is, aki bele is szólt a küzdelembe. Johnny-t azonban még ketten sem tudták kizökkenteni, ugyan úgy mint vasárnap, most is győzni tudott a Starship Pain befejező mozdulatával. A mérkőzést követően Johnny mikrofont fogott, és elmondta, mennyire jó érzés, hogy újra itt lehet az Impact Zone-ban, és eltökélt célja, hogy világbajnok legyen. Előtte azonban még van egy rendezetlen ügye Kongo Kong-al.

Allie a háttérben beszélt a Tessa Blanchard elleni mérkőzéséről Alicia-nak, majd megemlítette Madison Rayne küzdelmét is, akit Su Yung vasárnap este bezárt a koporsójába. Allie elmondta, hogy ami Rosemary-val és Madison-al történt, az nem történhet meg mással. A korábbi Knockouts Champion meg fogja állítani Su Yung-ot, és ebben Kiera Hogan is a segítségére lesz.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra átélhettük a Motorcity Machine Guns és a Generarion Me egy korábbi Tag Team Championship mérkőzését, a 2010-es No Surrender PPV-ről.

A színfalak mögött Katarina, Grado és Joe Hendry beszélgetett egymással, akikhez megérkezett Eli Drake és egy ajándékot adott át nekik. Grado kinyitotta a becsomagolt meglepetést, ami egy képet tartalmazott Katarina-ról és Hendry-ről. Ennek Grado nagyon nem örült.

KM és Fallah Bahh megbeszélték a múlt heti Desi Hit Squad elleni vereségüket, és elkezdtek készülni, a jövő heti újabb küzdelmükre.

Az OG-z ellopta a Tag Team Championship címeket vasárnap este az LAX-től. King elmondta, hogy Santana-ék habár egy csatát megnyertek, a háborút nem fogják.

A mosdóban Dave és Jake Crist megpróbálta meggyőzni Callihan-t, hogy semmi baj nincs az új hajával, de Sami nem hitt nekik. Ekkor egy srác bement a mosdóba, hogy elvégezze a dolgát, de rosszkor volt rossz helyen, aminek az lett a következménye, hogy az oVe tagjai elkapták, és levágták a haját.

Brian Cage(c) vs. Matt Sydal – X-Division Championship Match
Matt Sydal a Slammiversary PPV-n elvesztette a hónapok óta birtokolt X-Divison bajnoki övét Brian Cage ellen. Matt most élt a visszavágó jogával, és kihívta Cage-t egy címmérkőzésre. Sydal mindent megtett, hogy visszaszerezze a címet a géptől, a bajnok óriási F5 mozdulata után is kitért a tusból. Itt azonban már látszott, hogy Brian-nek már nem kell sok a győzelemhez, és a Drill Claw finisherével le is győzte Matt Sydal-t, és ezzel először védte meg az X-Division bajnoki címét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.