Header Ads

IMPACT! 2018. Július 26. - Előzetes

A ma esti Slammiversary utáni első IMPACT! adásban minden a vasárnap esti gáláról fog szólni. Az este folyamán Matt Sydal élhet a visszavágó jogával, Austin Aries megünnepli a világbajnoki címvédését, visszatér az Impact Zone-ba Johnny Impact, valamint debütál a cégnél Scarlett Bordeaux is.

Brian Cage már egy ideje ott volt az X-Division bajnoki cím közelében, de első próbálkozásra nem tudta azt megszerezni Jimmy Jacobs és Kongo Kong-nak köszönhetően. Múlt hét vasárnap azonban már senki nem állíthatta meg, legyőzte tiszta körülmények között Matt Sydal-t, és ezzel megszerezte első Impact Wrestling-es bajnoki övét. Sydal az este folyamán élni szeretne a visszavágó jogával, és kihívja a gépet egy bajnoki címmérkőzésre.
Austin Aries a Slammiversary PPV-n kockára tette a világbajnoki címét Moose ellen. A korábbi Grand Champion élete mérkőzését vívta a világbajnokkal, de Aries ellen most ez kevésnek bizonyult. Austin ma este beszélni fog a címmérkőzésről, és természetesen megszeretné ünnepelni, hogy továbbra is ő birtokolhatja a cég első számú övét.
Johnny Impact egyéb teeendői miatt sajnos egy rövid időre háttérbe kellett hogy szoruljon az Impact Wrestling-től. Johnny a vasárnap esti Slammiversary PPV-n visszatért a céghez, és a négyemberes mérkőzésen le is győzte három ellenfelét, Taiji Ishimori-t, Petey Williams-t, és Fenix-et. Impact a ma esti adásban újra a kötelek közé fog lépni.
A mai epizódban egy debütálásnak is részesei lehetünk. Scarlett Bordeux a RoH és a WWE korábbi birkózója az este folyamán megérkezik az Impact Wrestling-hez.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.