Header Ads

IMPACT! 2018. Július 19. - Előzetes

A Slammiversary előtti utolsó IMPACT! adásban még egyszer utoljára szembe néz egymással a világbajnok Austin Aries és a kihívója Moose, Joe Hendry debütáló mérkőzésére készül Eli Drake ellen, ringbe lép Sami Callihan valamint Killer Kross is, a Desi Hit Squad egy lépéssel közelebb akar kerülni a Tag Team bajnoki címehez, láthatunk egy csapatmérkőzést a Knockouts részlegtől, és azt is megtudhatjuk, mit reagál Konnan az OGs kihívására.

A múlt heti adásban egy év után visszatért az Impact Zone-ba Deangelo Williams, hogy segítse barátját, Moose-t a világbajnoki címmérkőzésének felkészülésében. A volt NFL játékost megtámadta Austin Aries, amit Moose nem fog szó nélkül hagyni.
Az Impact Wrestling rosterének legújabb tehetsége Joe Hendry egy hete konfliktusba keveredett Eli Drake-el. Hendry az eset után kihívta a korábbi világbajnokot egy mérkőzésre, amit Drake el is fogadott.
Sami Callihan a vasárnapi Slammiversary PPV-n egy Hair vs. Mask mérkőzésen meg fog küzdeni Pentagon Jr.-al, előtte azonban még egy küzdelem vár rá, amit a ma esti adásban láthatunk.
Killer Kross két hete megvívta a bemutatkozó mérkőzését Fallah Bahh ellen, amit meg is nyert, de a küzdelem után Petey Williams megjelent az arénában, jelezve Kross felé, hogy nem felejtette el az ellene és a roster tagjai ellen tett támadásokat. Kross az este folyamán újra ringbe lép, és talán azt is megtudhatjuk mik a tervei Petey Williams-el.
A Gama Singh vezette Desi Hit Squad mindent megtesz annak érdekében, hogy a Tag Team divízió élére kerüljön. Az indiai formáció eltökélt célja, hogy elhódítsa a csapatbajnoki címeket.
Az este folyamán a Knockouts részleg egy csapat mérkőzéssel készül. A Slammiversary PPV-n Allie és Tessa Blanchard meg fog küzdeni egymással, addig azonban még lesz egy küzdelmük, ahol Tessa-t Shotzi Blackheart, Allie-t pedig Kiera Hogan fogja erősíteni.
King és a korábbi csapatbajnok Hernandez és Homicide az elmúlt adásban kihívta a jelenlegi Tag Team Champions Santana és Ortiz párosát egy mérkőzésre, amire a vasárnapi gálán kerül sor. Konnan a mai adásban válaszolni fog az ellenük mért támadásra, és természetesen King kihívására is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.