Header Ads

Heti IMPACT! hírcsokor

Ma este immáron 16. alkalommal rendezi meg az Impact Wrestling a nagyszabású élő show-ját a Slammiversary-t. A héten a hírek többsége gáláról szóltak, de azt is megtudhattuk ki lesz az új Knockouts hölgy, aki jövő héten fog debütálni a szervezetnél.

Az eheti IMPACT! adásban minden a helyére került a vasárnapi PPV mérkőzéseivel kapcsolatban. A cég mindent megtett annak érdekében, hogy elhozza azt a magas színvonalat, amit minden év nyarán ilyenkor elvárnak a rajongók. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a torontói The Rebel Complex-ben megrendezésre kerülő eseményre minden jegy elkelt. A szervezetnek limitált kiadásban még biztosítani kellett belépőt, a nagy érdeklődés miatt.

Az heti IMPACT! adásban kiderült ki lesz az új Knockouts hölgy akit szerződtetett a cég. Scarlett Bordeaux jövő héten fog debütálni az Impact Zone-ban.


A Slammiversary PPV négy emberes mérkőzése amit eredetileg Johnny Impact, Fenix, Rich Swann és Taiji Ishimori vívott volna, könnyen lehet, hogy változni fog az este folyamán, ugyanis Rich Swann csütörtök este sérülést szenvedett. Swann egy független szervezetnél vívott meccse után kórházba került, ahol kiderült, hogy agyrázkódást szenvedett. Hivatalos információ még nincs a birkózó állapotáról, és hogy vállalni tudja-e az esti mérkőzést.

 

Az Impact Wrestling idén is mint minden évben ilyenkor, egy elképesztő promo videót készített a PPV-hez. 


Az eheti Lucha Underground adás összefoglalója: http://www.pankracio.com/2018/07/lucha-underground-s04e06-gep-sotetseg.html

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.