Header Ads

Heti IMPACT! hírcsokor

Már csak egy hét, és itt az Impact Wrestling legnagyobb nyári gálája a Slammiversary. A héten újabb két mérkőzésről hullt le a lepel, valamint egy új szerződéshosszabbításról is beszámolt a cég. Lássuk a részleteket.

Két hete lehullt a lepel, és megtudhattuk ki állt Konnan eltűnésének hátterében. King megpróbálta átvenni az LAX felett a vezető szerepet, de Santana és Ortiz nem hagyta cserben Konnan-t. Ekkor egy hosszabb kihagyás után megjelent Hernandez és Homicide, akik megtámadták az aktuális csapatbajnokokat és Konnan-t. Az eheti IMPACT! adásban King bemutatta az új csapatát, ami az OGs nevet kapta. Az várható volt, hogy a régi és az új LAX a későbbiekben még találkozni fog egymással, és mint ahogy a héten kiderült, erre már nem is kell sokat várni. Az LAX és az OGs a Slammiversary PPV-n egy 5150 Street Fight mérkőzésen fog megküzdeni egymással.

Allie miután elvesztette a Knockouts Championship címet Su Yung ellen, egy rövid időre háttérbe vonult, de egy hete Madison Rayne csapattársaként revansot vett az aktuális bajnokon, sőt még Tessa Blanchard-ot is félre állította, mikor az meg akarta támadni csapattársát. Az eheti epizódban Tessa ezt az esetett nem hagyta annyiban, és megtámadta Allie-t. A két lány is meg fog küzdeni egymással a jövő vasárnapi Slammiversary PPV-n.

A héten egy szerződéshosszabbításról is beszámolt az Impact Wrestling. A harmadik generációs birkózó Tessa Blanchard egy új hosszútávú szerződést írt alá a céggel. Dave Meltzer azóta kiderítette, ez a kontraktus két évre szól Tessa és az Impact Wrestling között. 

Az eheti Lucha Underground adás összefoglalója: http://www.pankracio.com/2018/07/lucha-underground-s04e05-aldozat.html

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.