Header Ads

Heti IMPACT! hírcsokor

Pontosan két hét, és itt az Impact Wrestling legnagyobb nyári gálája a Slammiversary. A héten újabb két mérkőzésről hullt le a lepel, valamint visszatért a céghez egy rég nem látott személy is. Lássuk a részleteket.

Az eheti IMPACT! adásban újabb két Slammiversary mérkőzésről hullt le a lepel. Brian Cage egy elképesztő mérkőzésen legyőzte az Impact Wrestling szörnyét Kongo Kong-ot, így kiérdemelt egy újabb címmérkőzést Matt Sydal ellen. A kérdés már csak az, hogy vajon tiszta körülmények között Sydal-nek lesz esélye a gépe ellen, vagy valami, vagy valaki újra közbeszól és Cage akaratlanul is újra vereséget szenved. Én most az utóbbira tippelnék...
A másik Slammiversary mérkőzés amit bejelentett a cég, az Eddie Edwards és Tommy Dreamer között fog zajlani. Miután Edwards lezárta a Sami Callihan elleni viszályát, Tommy Dreamer-t okolja, amiért a felesége nem áll vele szóba, és amiért megakadályozta, hogy végezzen Sami-vel az erdőben. Eddie ezért megkereste Dreamer-t, és megtámadta a saját pankrációs cégénél. A Hardcore legenda természetesen ezt nem tűrte szótlanul, és kihívta Eddie Edwards-ot egy House of Hardcore szabályok szerinti mérkőzésre.

És akkor lássuk mi történt még az eheti IMPACT! adásban:
Ezen a héten visszatért Fenix, aki a Redemption PPV-n szerepelt utoljára az Impact Wrestling-nél. Fenix és Rich Swann egy hihetetlen látványos küzdelmet vívott egymással, és ami a küzdelem után történt, az csak hab volt a tortán. Ha az év eddigi történéseit nézzük, Sami Callihan az év feudját vívta Eddie Edwards-al, majd mikor ez a viszály lezárult, egy újabb fantasztikus szegmensbe került Pentagon Jr.-al, és ez a szál még csak most kezd kibontakozni.
Killer Kross is bemutatkozott a héten, és mondanom sem kell, nem okozott csalódást a rajongóknak, de a legnagyobb meglepetést úgy gondolom az LAX okozta az este folyamán.
Már hónapok óta csak találgatni lehetett, hogy mi történt a csapat vezetőjével, Konnan-el, ugyanis a semmiből megérkezett King (Eddie Kingston), akiről sejteni lehetett, hogy Konnan pozíciójára pályázik. A héten ez be is bizonyosodott, King kérte Santana-t és Ortiz-t, hogy hagyják ott Konnan-t és álljanak mellé, de az aktuális bajnokok ezt elutasították. Ekkor megjelent Homicide és Hernandez és megtámadták Santana-t, Ortiz-t és Konnan-t. Hihetetlen volt látni, hogy a régi csapatbajnok LAX, köztük Hernandez, aki 2015-ben szerepelt utoljára az Impact Wrestling-nél, most visszatért, és Homicide-al, és King-el közösen megtámadták a korábbi vezetőjüket Konnan-t.Az adás a hetek óta csökkenő nézettségen is felül tudott kerekedni, az eheti rész 304.000 nézőt vonzott a TV képernyője elé.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.