Header Ads

A Ring of Honor csak reméli, hogy szerződteti CM Punkot

Dave Meltzer információi szerint a Ring of Honor szerződtetné CM Punkot a Madison Square Gardenben rendezendő gálájukra.
(Fotó: Ring of Honor)
Múlt hónapban miután CM Punk megnyerte a perét Dr. Chris Amannal szemben azt nyilatkozta Ariel Helwaninak, hogy nem kapott egyetlen konkrét ajánlatot sem a pankrációba történő visszatéréshez. Azt is hozzátette, hogy talán részt venne valamiben ha az szórakoztató. Egy másik interjúban viszont már azt mondta nem akar visszatérni.

Talán ha másra nem is, de Matt Jacksonra hallgathat, aki azon kevés pankrátor közé tartozik, akivel tarja a kapcsolatot. Punk bele is mehetne az üzlet, hiszen ott lenne a lehetőség, hogy egy olyan rendezvényen szerepeljen a főmérkőzésben, amely szembemegy a WWE-vel. A G1 Supercard az ROH és a New Japan Pro Wrestling közös rendezvénye lesz egy nappal a WrestleMania előtt méghozzá a WWE fenség területén a Madison Square Gardenben.

CM Punk 2002 és 2006 között már birkózott a Ring of Honornál, ahol világ és tag team bajnok is volt. A WWE is innen igazolta le 2005 szeptemberében.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.