Header Ads

Triple H nyitott a WWE és az NJPW együttműködésére

A New Japan Pro Wrestling forróbb, mint valaha és ezt a WWE is észrevette.

Kenny Omega és a Young Bucks szerződése valamikor december végén, január elején jár le a New Japan Pro Wrestlingnél, lehet éppen a Wrestle Kingdomig szól a megállapodásuk. Ha maradnak Japánban a WWE-nek csak egy lehetősége maradna arra, hogy náluk is ringbe léphessenek ezek a sztárok, mégpedig az együttműködés a New Japan Pro Wrestling-gel. Triple H a SunSportnak adott interjút, amelyben elmondta, hogy bármire nyitottak és akárkivel együttműködhetnek.

Szövetkeztünk a PROGRESS-szel az Egyesült Királyságban és az ICW-val Skóciában, két nagyon ismert és tekintélyes szervezettel, akik jó bizniszt csinálnak – de a legfontosabb, hogy tehetségeket nevelnek. Nemcsak kitermelik a tehetségeket és szerepeltetik őket, hanem tanítják is, hogy jobbá váljanak. Szerintem erről kell szólnia.
- kezdte Triple H.

Aztán azt is megkérdezték tőle, miszerint dolgoznának-e együtt a New Japan Pro Wrestling-gel, miután egyre érdekesebb dolgok történnek a pankráció világában.

Van lehetőség közös rendezvényekre? Teljes mértékben, megfelelő dolgokkal. Ez egy fehér terület, de nyitott vagyok bármire, ha elérkezik a megfelelő pillanat.

Kenny Omega a Xavier Woods elleni Street Fighter V csata alatt elmondta, hogy többet szeretne együtt dolgozni, utalván egy közös rendezvényre a világ két legnagyobb szervezete között. Kenny azt is elmondta, miszerint szerettek volna egy szegmenset csinálni a New Dayyel, amely egy jövőbeli együttműködésre utalt volna, de ezt a WWE nem engedélyezte.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. hát inkább nxt és new japan együttműködést látok az elkövetkező időkben, de viszont egy gargano vs hiromu, suzuki vs tommy end, adam cole vs omega, redragon vs young bucks...ezek mind jól hangzanak. :) erről kellene a wrestlingnek szólnia, nem egymás megöléséről, hanem arról a közös tevékenységről, hogy a wrestlinget újra naggyá tegyék. Egy ilyen showt viszont csak ezzel a 4 meccsel lehetne eladni: Roman vs Okada, Cena vs Tanahashi, Styles vs Omega és Nakamura vs Naito :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.