Header Ads

Shawn Michaels nyitott még egy mérkőzésre

Az elmúlt időszakban minden évben azt hallottuk, hogy nem szeretne visszatérni a 2010-ben visszavonult legenda.
A texasi WrestleMania kedvéért leporolta birkózó csizmáit, de csak egy szegmens erejére - (Fotó: WWE)
Kétségtelen, hogy Shawn Michaels minden idők egyik legnagyszerűbb ring előadója, de már sokan nem láthatták valós időben birkózni, hiszen nyugdíjba vonulása óta eltelt nyolc esztendő. Ettől függetlenül  a földkerekségen nincs olyan pankráció rajongó, aki nem ismerné a Showstoppert, ráadásul azért többször is feltűnt kiosztván egy-egy Sweet Chin Musicot. HBK nem hagyta hátra a bizniszt, ugyanis a WWE utánpótlásában dolgozik, mint a Performance Center egyik edzője, továbbá Triple H munkáját is segíti az NXT-ben a show egyik producereként.

Mr. WrestleMania a Sky Sportsnak adott interjút, amelyben megemlítette a visszatérése lehetőségét is, ilyen hangnemben talán még sohasem halhattuk a témában nyilatkozni Michaelst. Az 52 éves Hall of Famer nyitott egy comebackre, de ezt csak egyetlen mérkőzésre tenné meg, így egy teljes futásra már nem lehetne számítani tőle.

Már nyolc éve visszavonultam és, amikor elértem az öt évet azt hittem az emberek tovább kérdeznek majd erről, de leálltak. Azt gondolom ez egy olyan kérdés, amire az a válasz, hogy soha nem mond, hogy soha, ha egy alkalomról lenne szó mindenképpen elgondolkodnék rajta. Lehetséges lehet, de az embereknek el kellene fogadniuk, hogy nem kapják meg a Showstoppert, a Mr. WrestleManiát, már 52 éves vagyok. Ha a 10 évvel ezelőtti Shawn Michaels lennék, akkor rengetek olyan sráccal ringbe szállnék, akik ma küzdenek a szorítóban. AJ Styles és Daniel Bryan ellen jó lenne, de ott vannak az NXT-s srácok is. Olyasvalaki, mint Jonny Gargano fantasztikus lenne. De egyetlen mérkőzésre egy csapatot kéne alkotnom Hunterrel, amelyben kiosztanánk néhány pofont és szórakoznánk egyet.

Pletykaszinten több alkalommal is felmerült Shawn Michaels visszatérése, ilyen például a tavalyi eset, amikor is Vince McMahon mindenáron megakarta győzni őt arról, hogy küzdjön meg AJ Styles-szal a Royal Rumble-ön, de akkor Shawn nemet mondott. Nagy kérdés, hogy azóta mi változott meg Michaelsben, mindenesetre íme a The Undertaker elleni búcsúmérkőzése a WrestleMania 26-ról:


Szeretnétek látni Shawn Michaels ringbeli visszatérését? Megérné-e egyáltalán a legendás búcsúmeccset követően?

(Forrás: Sky Sports)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.