Header Ads

Paul Heyman örül annak, hogy Brock Lesnar megdöntötte CM Punk rekordját

Mint ismert tegnap Brock Lesnar végleg túl szárnyalta a modern éra leghosszabb világbajnoki regnálását.
(Fotó: WWE)
Egészen 2018. június 10-ig CM Punk volt a modern éra legtovább uralkodó világbajnoka a 434 napos uralkodásával. Ez ugyan hivatalosan nem rekord, hiszen az örök ranglistán többen is megelőzték, de az elmúlt 25 évben senki sem volt képes hasonlóra. Egészen eddig, hiszen Brock Lesnar Universal Bajnokként beállította, sőt meg is döntötte Punk rekordját. Ettől függetlenül továbbra is CM Punk tarthatja magát a modern éra legtovább uralkodó WWE Bajnokának, de a két világbajnoki cím rangsorában Lesnar megelőzte őt. 

Paul Heyman a Twitteren büszkélkedett ügyfelével.

Gratulálok Brock Lesnarnak, hogy már 435 napja ő az uralkodó WWE Universal Nehézsúlyú Bajnok. Ez egy újabb történelmi elismerés az ügyfelem számára, mint a modern éra legtovább uralkodó globálisan elismert bajnoka. Emlékeztetőül, ez csak a kezdete annak, hogy Brock Lesnar az elkövetkező 12 hónapban még számos történelem író elismeréseket fog bezsebelni. És ez nem egy jóslat, ez egy spoiler.

2 megjegyzés:

  1. Mármint milyen rekordnak? A legtöbb kihagyott műsor, mint Világbajnok? Vagy mint a legtöbb PPV műsor címvédés nélkül? Így könnyű. Továbbra is CM Punk a legjobb a világon, és az Igazi rekorder, Lesnar-t meg szerintem ne is vegyük figyelembe, az elmúlt évben semmit sem tett le az asztalra.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.