Header Ads

Lucha Underground S04E01 - Aztec Warfare - Összefoglaló

Június 13-án elstartolt a Lucha Underground 4. szezonja, aminek az első részében megismerhettük az új vezetőt Antonio Cuetot-t, aki rögtön első teendőjeként kiírt egy 20 emberből álló Aztec Warfare mérkőzést.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az előző évad rövid összefoglaló videója után, egy ravatalozóból indult az adás, ahol a korábbi vezető, Dario Cuetot-tól végső búcsút vesz az édesapja. A koporsó mellett Winter ügynök elmondta, hogy a régi templomot már nem használhatják, így egy új aréna után kell nézniük. Antonio Cueto, Dario apja veszi kezébe az irányítást, aki már meg is találta a megfelelő helyszínt a birkózóknak. Antonio mielőtt lezárná a koporsó a tetejét, még levette fia nyakából Matanza börtön ajtajának a kulcsát.

Az új templomban Dario tiszteletére tíz kongatást terveznek, de ezt idő előtt félbeszakítja Antonio, aki bemutatkozott a nézőknek. Elmondta, hogy az ő neve Antonio Cueto, és ő a Lucha Underground új tulajdonosa. Első lépésként kihajította Dario portréját a ringből, majd elrendelt egy húsz emberes Aztec Warfare mérkőzést. akinek a győztese megnyeri a Lucha Underground Champion címet.

Aztec Warfare 
Antonio az aktuális Trios Champion-okat rendelte elsőként a ringbe, de Mack és Killshot csapattársa Dante Fox nem jelent meg, így Melissa bejelentette, hogy Son of Havoc lesz az új személy a trióban, majd kezdetét vette az Aztex Warfare mérkőzés. Mack és Killshot összedolgozott Son of Havoc ellen, majd megérkezett a gyűrűbe a 4. ember Joey Ryan, aki odabilincselte magát a ring köteléhez. Az 5. versenyző Mr. Pectacular (Jessie Godderz) aki most debütált a szervezetnél. Mack volt aki elsőként elhagyta a ringet, ugyanis csapattársa Killshot kikopogtatta őt. A 6. személy is megérkezett a ringbe, aki nem más mint az aktuális Lucha Underground bajnok Pentagon Dark. Pentagon rögtön rendet tett a ringben, majd amikor nem figyelt oda, Joey Ryan kinyitotta a bilincsét, és hátulról megtámadta a bajnokot. Pentagon válaszként ki is kopogtatta őt. Pentagon ez után kiosztott egy Pilot Driver-t Killshot-nak, amit Havoc észre is vett, és egy Shooting Star Press mozdulattal pinnelte a csapatbajnokot. Tommy Dreamer érkezett 7.-nek a ringbe, eközben Pentagon kiejtette Mr Pectacular-t. Mariposa érkezett 8.-nak a kötelek közé, de sokat nem töltött a ringben, mert amíg Dreamer Pentagon-al volt elfoglalva, a lányt kiejtette Havoc. A 9. Massaro egy pizzás dobozzal érkezett, és meg is kínálta az aktuális bajnokot, de erre ő egy Pentagon Driver-el válaszolt neki. 10.-ként Hernandez lépett a kötelek közé, de Pentagon pillanatok alatt kiejtette őt, és Son of Havoc-ot is. Johnny Mundo jött 11.-ként, majd Ricky Mundo 12.-ként. Johnny kiejtette Ricky-t, ekkor azonban megérkezett Fenix 13.-ként. A 14. Jeremiah Crane megtámadta Fenix-et, majd 15.-nek Mil Muertes lépett a ringbe, aki mindenkit félresöpört, de Fenix-nek sikerült kikopogtatnia. Daga érkezett 16.-nak, majd őt követte Chavo Guerrero. 
Chavo rögtön kiejtette Fenix-et, majd Johnny kikopogtatta Daga-t.  18.-nak King Cuerno lépett a ringbe, aki Pentagon-al kezdett el harcolni. Utolsó előttiként Dragon Azteca Jr. érkezett, majd Kobra Moon visszatért Vibora-val, aki megtámadta Johnny Mundo-t, amiért kiejtette Daga-t. Utolsóként Marty Martinez érkezett, aki könnyedén kikopogtatta a ring közepén fekvő Johnny-t. A következő kieső Azteca Jr. volt, akit Cuerno ejtett ki egy hatalmas Frog Splash-el. Már csak négy versenyző maradt, Pentagon, Cuerno, Guerrero és Martinez, akik közül elsőnek Cuerno esett ki Chavo által. Végül Pentagon két vállra fektette Chavo Guerrero-t, majd Marty Martinez-t is legyőzte egy Pilot Driver-el. Pentagon Dark megnyerte a 20 emberes Aztec Warfare összecsapást, és ezzel megvédte a Lucha Underground bajnoki címét. 
Antonio Cueto gratulált Pentagon-nak, majd egy újabb megpróbáltatás elé állította a bajnokot. Jövő héten Matanza Cueto ellen kell megvédenie a címét. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.