Header Ads

IMPACT! 2018. Június 28. - Előzetes

Ma estétől egészen a Slammiversary PPV-ig egy új helyszín a kanadai Windsor-ban található St. Clair College ad otthont az Impact Zone-nak. Az eheti IMPACT! adásban Pentagon Jr. bosszút akar állni Sami Callihan-en, debütál Rich Swann és a Desi Hit Squad, Dezmond Xavier kihívja egy mérkőzésre Matt Sydal-t, Eddie Edwards elutazik Tommy Dreamer House of Hardcore cégéhez, valamint megtudhatjuk mit mond Moose az Austin Aries elleni világbajnoki címmérkőzéséről. 

Sami Callihan azok után, hogy befejezte a viszályát Eddie Edwards-al, új embert szemelt ki, akinek tönkre tennék a karrierjét. Pentagon Jr. úgy került a képbe, hogy barátjának, El Hijo del Fantasma-nak próbált segíteni mikor az oVe tagjai megtámadták, de Sami ezt nem tolerálta, és bosszút esküdött a korábbi világbajok ellen. Ez meg is történt, ugyanis a csapatmérkőzés végén, amit a múltheti adásban Fantasma-ék megnyertek, Callihan megtámadta Pentagon-t, és megpróbálta letépni a maszkját, ami egy luchador esetében borzasztó megalázónak számít. Most Sami és Pentagon Jr. újra szembenéznek egymással, a mérkőzésükre pedig a Los Angeles-i PCW Ultra szervezetnél kerül sor.
Rich Swann-t a rajongók a WWE 205 Live részlegénél ismerhették meg, ahol a Cruiserweight címet is birtokolhatta a high-flyer. A 27 éves birkózó az év elején távozott a WWE-től, majd független szervezeteknél vállalt fellépéseket. Májusban azonban az Impact Wrestling bejelentette,  Swann aláírt a céghez. A korábbi cirkálósúlyú bajnokot már láthattuk a One Night Only: Zero Fear gálán Austin Aries ellen küzdeni, a ma esti adástól viszont teljes körű birkózóként erősíti az Impact rosterét.
Dezmond Xavier nem is olyan rég még No.1 Contender mérkőzést vívhatott Brian Cage-el, amit igaz elveszített, és Cage hívhatta ki Sydal-t, Jimmy Jacobs miatt elmaradt a címcsere. Most Dezmond is megküzdhet az aktuális X-Division bajnokkal, amit ha Xavier megnyer könnyen lehet, hogy később már egy címmérkőzésre is válthat.
Eddie Edwards az összeroppanáshoz közeli állapotba került a Sami Callihan-nel folytatott viszálya során. A korábbi világbajnok még mindig nem tudta túl tenni magát a történteken, és ez csak fokozta, hogy mikor haza utazott Bostonba a családjához, feleségét Alisha-t sem találta otthon. Eddie úgy gondolja, hogy ehhez Tommy-nak is köze lehet, így most Philly-be veszi az irányt, hogy a House of Hardcore szervezetnél megkeresse Dreamer-t.
Moose megszerezte a kötelező kihívó jogot Eli Drake legyőzésével, és kihívhatja az aktuális világbajnokot, Austin Aries-t egy címmérkőzésre a július 22-ei Slammiversary PPV-n. A felek azóta már szembe néztek egymással a gála sajtókonferenciáján, most azonban Moose elmondja az véleményét a küzdelmükkel kapcsolatban.
Az este folyamán Rich Swann mellett még egy debütálásnak lehetünk részesei. A Gama Singh vezette Desi Hit Squad is mérkőzést fog vívni a mai adásban. Rohit Raju és Gursinder Singh párosával egy újabb csapat fogja erősíteni a Tag Team divíziót.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.