Header Ads

IMPACT! 2018. Június 14. - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Eddie Edwards számon kérte Tommy Dreamer-t az erdőben történtek miatt, visszatért a Knockouts részleghez Rebel, láthattunk egy csapatmérkőzés KM& Fallah Bahh és a Cult of Lee között, Moose és Eli Drake megküzdött a No.1 Contender címért, Kiera Hogan és Tessa Blanchard egy No DQ mérkőzésen nézett újra szembe egymással, valamint Matt Sydal kockára tette az X-Division bajnoki címét Brian Cage ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az este első mérkőzésére Grado érkezett, akit elkísért Katarina is. Hogy Grado ki ellen kellett volna, hogy helyt álljon az nem derült ki, ugyanis megérkezett Eddie Edwards, aki nagyon dühös volt Tommy Dreamer-re, mivel nem engedte, hogy végezzen Sami Callihan-el múlt héten az erdőben. Dreamer higgadtan próbálta kezelni a kialakult helyzetet, és elmondta, Eddie érdekében avatkozott közbe, és nem engedhette, hogy valami rosszat tegyen, aminek súlyos következményei lettek volna. Edwards befejezte a harcát Callihan-el, de a felesége mégsem áll vele szóba, de tudja, hogy Alisha Dreamer-el beszél azóta is. A szóváltás dulakodásba torkollott, és Tommy ellökte magától Edwards-ot, ami után a korábbi világbajnok fejbe vágta Dreamer-t egy bambuszbottal.
Az eset után a színfalak mögött Scott D'Amore próbálta lenyugtatni Tommy Dreamer-t, de a hardcore legenda csak azt felelte erre, hogy beszéljenek el Eddie-vel, és ő itt végzett, távozik a cégtől.

Rebel vs. Taya Valkyrie 
Hosszú távollét után egy nem várt Knockouts hölgy tért vissza az Impact Zone-ba, még pedig a korábbi The Menagerie csapatból jól ismert Rebel. A lányt nagy örömmel fogadta a közönség, ami nem is tetszett Taya Valkyrie-nek. Rebel fel tudta venni a versenyt a Lucha Royalty ellen, de a Moonsault ugrását elvétette, amit Taya ki is használt. Valykrie egy hatalmas Spear után bevitte a Road to Valhalla mozdulatát, és ezzel legyőzte ellenfelét. A mérkőzés után Taya elmondta, hogy ez az ő királysága, és ezzel Madison Rayne tisztában is van. Jövő héten meg fogja mutatni neki, hogy ő nem csak Lucha Royalty, hanem Knockouts Royalty is.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra átélhettük AJ Styles, Christopher Daniels és Samoa Joe egy korábban vívott mérkőzést az X-Division bajnoki övért. A mérkőzést AJ nyerte meg, és ezzel elsőként ötödik alkalommal szerezte meg az X-Division bajnoki címet a cég történelmében.

A backstage-ben McKenzie Mitchell interjút készített Matt Sydal-el. Az X-Division bajnok elmondta, hogy le fogja győzni Brian Cage-t, aki a hatalmas termete ellenére belül nagyon gyenge. Ő megpróbálja neki megmutatni a belső erőhöz vezető utat, de végső soron az a célja, hogy megtartsa a bajnoki övét.

Fallah Bahh and KM vs. Cult of Lee
Egy csapatmérkőzéssel folytatódott az adás, ahol KM és Fallah Bahh valamint Trevor Lee és Caleb Konley párosa küzdött meg egymással. A korábbi összecsiszolatlanságnak már úgy látszott nyoma sem maradt a nemrég összeállt páros között, amikor is Fallah Bahh, akinek belekapott Konley a szemébe, véletlenül KM-nek adott egy Samoan Drop-ot. Caleb Konley ezek után már könnyedén ki tudta kopogtatni KM-et, aki a mérkőzést követően elképesztő dühös lett csapattársára, és meg is támadta Bahh-t.

Az LAX klubházban King bejelentette Santana-nak és Ortiz-nak, hogy jövő héten címmérkőzést vívhatnak a Z&E formáció ellen. Erre a srácok koccintottak egyet, majd King egyedül maradt a helységben, és elfoglalva Konnan székét, feltett lábbakkal csak annyit mondott, "A világ az enyém".

Moose vs. Eli Drake - No.1 Contender Match
A kötelező kihívó jogért vívott mérkőzését Tommy Dreamer House of Hardcore cégénél rendezték meg. Eli Drake és Moose elképesztő mérkőzést vívott egymással, és az utolsó pillanatig nem lehetett volna megjósolni, melyikük jön ki győztesen ebből a küzdelemből. Drake most a közönség szokásos "Eli S*ck" kántálásra sem reagált, helyette többször is megpróbálta használni a Gravy Train mozdulatát, de Moose kikerülte ezt, és egy óriási Spear-el legyőzte ellenfelét. Ezzel ő lesz aki megküzdhet Austin Aries-el a július 22-ei Slammiversary PPV-n.

Kiera Hogan vs. Tessa Blanchard - No DQ Match
Kiera a ringhez érve kirántotta Tessa-t a kötelek közül, és neki is esett már a gong előtt ellenfelének. Ezt a szabályok természetesen lehetővé tették, valamint azt is, hogy Tessa egy széket is használt Kiera ellen. Egy ponton azonban megint belekötött a bíróba, mint ahogy azt a Madison Rayne elleni meccsekor tette, és ezt Kiera kihasználta, és hozzádobta az acélszéket. Tessa azonban kijött a pinből, és válaszul egy látványos mozdulattal fejezte be a küzdelmet.

A szünetben Don Callis és Josh Mathews beszéltek a titokzatos támadóról, akit ha nem is teljes alakban, de hátulról már megmutatott a cég.

Jake Crist vs. El Hijo del Fantasma
Mint ahogy azt várható volt, Jake-et elkísérte a mérkőzésre a testvére Dave Crist, aki bele is avatkozott a meccsbe, mikor a bíró nem figyelt oda. Az oVe tagjai látszólag nem voltak 100%- os formában, köszönhetően annak, hogy Eddie Edwards múlt héten megtámadta mindkettőjüket. El Hijo del Fantasma így megtudta nyerni a mérkőzést, de ezt a testvérek nem hagyták annyiban, akikhez idő közben megérkezett Sami Callihan is. Sami leütötte Fantasma-t a baseball ütőjével, majd az oVe tagjai le akarták venni a luchador-ról a maszkját. Ekkor azonban felcsendült Pentagon Jr. bevonuló zenéje, és a korábbi világbajnok Fantasma segítségére sietett. Pentagon félreállította az útból a Crist testvéreket, és szembe nézett Callihan-el, aki inkább távozott a ringből.

Matt Sydal (c) vs. Brian Cage - Impact X Division Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, amikor is Matt Sydal kockára tette az X-Division bajnoki címét Brian Cage ellen. A gép az első perctől kezdve uralta a mérkőzést, Sydal minden próbálkozása hatástalan volt ellene. Egy adott pillanatban azonban megérkezett az arénába Jimmy Jacobs és Kongo Kong, ami egy pillanatra ki is zökkentette Cage-t. Brian kihajította Sydal-t a ringből, de Jimmy próbált neki segíteni, amit Cage nem nézett jó szemmel, és ő is elhagyta a ringet. Ez viszont nagy hiba volt, ugyanis Kongo Kong a lépcsőnek vezette a kihívót, és Brian hiába folytatta volna a küzdelmet, a bíró kiszámolta őt. Így Matt Sydal megtarthatta az X-Division bajnoki címét, Brian Cage pedig igaz kiszámolással, de elszenvedte az első vereségét Impact-es pályafutása során.

A backstage-ben a titokozatos támadó újabb áldozatot hagyott maga után, most Fallah Bahh volt rosszkor, rossz helyen. Petey Williams sietett Bahh segítségére, azonban Sonjay Dutt ezt úgy értelmezte, hogy Petey a támadó, és elfogadta őt a rendőrséggel. A rendőrtiszt kivezette Williams-t, majd mikor már távolabb kerültek a többiektől, megtámadta Petey-t. Így végre megtudhattuk, hogy a titokzatos támadásokat Kevin Kross követte el.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.