Header Ads

IMPACT! 2018. Június 14. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Matt Sydal kockára teszi az X-Division bajnoki övét Brian Cage ellen, Eli Drake és Moose megküzd egymással a No.1 Contender címért, megtudhatjuk mi lett az Eddie Edwards és Sami Callihan erdőben vívott meccsének a vége, El Hijo del Fantasa új ellenfelet kap Jake Crist személyében, láthatunk egy csapatmérkőzést KM&Fallah Bahh és a Cult of Lee között, valamint Tessa Blanchard újra megmérkőzik Kiera Hogan-el.


Brian Cage a folyamatos győzelmeinek köszönhetően, végre egy címmérkőzés birtokába került, mikor legyőzte Dezmond Xavier-t. Rég láthattunk arra példát, hogy egy Brian-hez hasonló testalkatú birkózó az X-Division bajnoki címért harcolhasson, de Cage abszolút megállná helyét az X-Divízió részleg élén is, mivel a hatalmas testalkata ellenére is elképesztő látványos manőverekre is képes a ringben. Ezt tudja Matt Sydal is, aki a múlt heti adásban úgy gondolta, hogy megpróbálja meggyőzni a kihívóját, hogy lépjen vissza a mérkőzéstől. Brian erre egy hatalmas F5-el válaszolt Sydal-nek, ezzel is jelezvén, hogy eltökélt szándéka megszerezni az X-Division bajnoki címet.
Eli Drake karrierje nem úgy alakult az elmúlt hetekben, mint ahogy azt a korábbi világbajnok eltervezte. Elvesztette a csapatbajnoki címet, és hiába volt a tulajdonában egy világbajnoki címmérkőzést tartalmazó táska, Pentagon Jr. ellen ezt nem tudta bajnoki övre váltani. Eli-nak még egy esélye maradt, ha újra a cég élére akar kerülni, mégpedig a Moose elleni No.1 Contender mérkőzés. Drake mindenre elszánt, és ezt jelezte is egy hete Moose felé, amikor is megtámadta a korábbi Grand Champion-t. Moose ezt minden bizonnyal nem fogja annyiban hagyni, és ez érthető is mikor ekkora a tét. Kettejük párharcának a győztese megküzdhet Austin Aries-el a július 22-ei Slammiversary PPV-n az Impact World Championship címért.
Eddie Edwards és Sami Callihan viszálya egy erdőben új fordulatot vett múlt héten. Eddie-t nem tudta megállítani a bosszúban sem a Crist testvérek, sem a felesége, sőt még a barátja Tommy Dreamer sem. Tommy és Alisha a legjobbkor érkezett a helyszínre, így Callihan még időben el tudott menekülni Edwards elől. A történet itt azonban még nem ért véget, így a ma esti adásból megtudhatjuk mi történt az után, hogy Eddie Edwards megtámadta Tommy Dreamer-t.
Amíg Eddie Edwards Sami Callihan-el van elfoglalva, addig az oVe egyik tagja, Jake Crist már egy új ellenféllel kell hogy szembenézzen. A korábbi csapatbajnok Jake az AAA szervezet Latin American Champion-ja, El Hijo del Fantasma ellen kell hogy helyt álljon.
Az este folyamán láthatunk egy csapatmérkőzést is KM és Fallah Bahh valamint a Cult of Lee között. Mindkét csapatra ráférne egy győzelem, ugyanis Trevor Lee és Caleb Konley múlt héten kikapott az LAX-től, KM és Bahh pedig még nem igazán tudott összecsiszolódni, mióta összeálltak egymással. 
Tessa Blanchard és Kiera Hogan a kezdetektől fogva nem szimpatizál egymással, és ez inkább Tessa magabiztos stílusának tudható be. A harmadik generációs birkózólány és Kiera viszálya a mai epizódban tovább folytatódik. Tessa Blanchard és Kiera Hogan most egy No DQ mérkőzésen néznek újra szembe egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.