Header Ads

IMPACT! 2018. Június 07. - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban a Z&E formáció kockára tette a csapatbajnoki címüket Aerostar és Drago ellen, az LAX újra szembenézett a Cult of Lee-vel, Eli Drake visszahozta a már jól ismert Fact of Life műsorát, visszatért a ringbe Brian Cage, és az este főmérkőzésén újra megküzdött egymással Eddie Edwards és Sami Callihan.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Z&E (c) vs. Drago & Aerostar - Impact World Tag Team Championship Match
A múltheti Under Pressure adás rövid összefoglaló videója után, rögtön egy címmérkőzéssel kezdődött az eheti epizód. DJZ és Andrew Everett most először kellett hogy megvédje a bajnoki öveiket, mégpedig a Lucha Underground két birkózója, Aerostar és Drago ellen. A végig kiélezett küzdelemből végül DJZ-ék jöttek ki győztesen Everett-nek köszönhetően, aki a Skywalker mozdulatát végrehajtva Aerostar-on megszerezte a csapat első címvédését.

A backstage-ben a titokzatos támadó utolsó áldozata Sonjay Dutt és Petey Williams összefutott egymással, de a beszélgetésből vita lett, így Williams inkább otthagyta Sonjay-t és haza ment.

Az eheti Flachback of the week rovatban újra megnézhettük Rob Van Dam és Tommy Dreamer egy korábbi mérkőzését, amit Van Dam nyert meg a befejező 5 Star Frog Splash mozdulatával.

Az LAX klubházban Santana és Ortiz készült az esti mérkőzésükre, amikor is visszatért Diamante, aki Konnan felől érdeklődött, de King megpróbálta megnyugtatni, hogy semmi baj nincs a csapat vezetőjével. Diamante-n látszott, hogy nem bízik Eddie-ben.

LAX vs. Cult of Lee
Santana-t és Ortiz-t elkísérte a ringhez King, ezzel is jelezvén, hogy mindenben támogatja a korábbi csapatbajnokokat. Ez sokat számított a srácoknak, ugyanis sokkal összeszedettebbek voltak, mint az elmúlt hetek folyamán. Az összehangolt munkának meg is lett az eredménye, Santana egy Superkick-el kiejtette a ringből Trevor Lee-t, majd Ortiz segítségével sikerül kikopogtatnia Caleb Konley-t.

A második csapatmérkőzés után, Eli Drake érkezett a ringbe, akit már a jól ismert pódiuma várt a piros gombbal. Drake csőrét több dolog is bökte, szám szerint öt, és ezt nem is tudta magában tartani. Az első akit Eli le "Dummy"-zott a közönség volt, majd jött Austin Aries, az Impact vezetősége, aztán újra a közönség, de akivel a legnagyobb problémája volt az Moose. Amikor már épp befejezte volna a mondandóját, megérkezett Moose, hogy reagáljon a hallottakra. A korábbi Grand Champion szerint a legnagyobb Dummy maga Eli Drake, aki mellesleg még egy loser is, ugyanis elvesztette a világbajnoki címmérkőzését Pentagon Jr. ellen, és a csapatbajnoki címét is. Erre Drake csak annyit válaszolt, hogy neki nincs szüksége aranyra, mert ő maga az arany, majd megtámadta Moose-t, és egy alulra mért ütés után ráborította a Fact of Life-os pódiumot.
A felek a jövő heti adásban megmérkőznek egymással, aminek már egy címmérkőzés lesz a tétje a július 22-ei Slammiversary PPV-n Austin Aries ellen.  

Rohit Raju vs. Brian Cage
Rohit Raju a mérkőzés elején nem tudta, hogy nem szabad a tűzzel játszani, mert abból csak baj lehet. Brian rögtön a ring sarkának vágta ellenfelét, majd a Weapon X mozdulatával egy pillanat alatt véget vetett a küzdelemnek. Cage győzelmi ünneplését az aktuális X-Division bajnok Matt Sydal szakította félbe. Sydal elmondta a kötelező kihívójának, hogy hiába erős, belül nagyon gyenge, de ő segít neki kinyitni a harmadik szemét. Erre Brian Cage egy hatalmas F5 el válaszolt Sydal-nek, majd a magasba emelte az X-Division bajnoki övet.

Mindeközben Eddie Edwards megérkezett az erdőbe, ahol meg fog küzdeni Sami Callihan-el, és utasítja az operatőrt, hogy mindent rögzítenie kell, bármi is történjen.

Josh Mathews Skype-on beszélgetett a világbajnok Austin Aries-el, akinek szüksége van egy kis pihenésre. Josh megkérdezte a bajnokot, hogy mit gondol, ki lesz az első számú kihívója Moose és Eli Drake közül. Aries-t ez nem foglalkoztatja, ugyanis le tudja győzni mindkettőjüket. Mathews kitért arra is, hogy Aries nem tiszta körülmények között győzte le Pentagon Jr.-t, de Austin erre azt felelte, hogy senkit nem érdekel, hogy miképp nyeri meg valaki a világbajnoki címet, és Rick Flair-t hozta fel példának. A bajnok végül azt mondta, hogy szerinte Eli Drake fogja megszerezni a No.1 Contender címet, mert Moose-nak nincs olyan szellemi ereje, hogy legyőzze Drake-et.

A következő pár percben Madison Rayne a visszatéréséről beszélt egy rövid videóban, majd McKenzie Mitchell interjúját láthattuk Tessa Blanchard-al. Tessa szerint Madison Rayne hiába győzte le őt egy hete, ő akkor is egy vesztes típus, mert nem tudja elengedni a múltat.A beszélgetést Kiera Hogan szakította félbe, akiben semmi rossz szándék nem volt, Tessa mégis megtámadta a lányt.
A színfalak mögött Moose nagyon dühös amiatt amit Eli tett vele az este folyamán, de megígérte, hogy jövőhéten nem csak legyőzi, de fájdalmat fog okozni Drake-nek.

Eddie Edwards vs. Sami Callihan - Unsanctioned fight in the woods
Eddie beérve az erdőbe Callihan keresésébe kezdett, de előbb Jake, majd Dave Crist keresztezte az útját. Edwards mindkettőjüket helyben hagyta, így már csak Sami-re kellett koncentrálnia, akit meg is talált. A srácok egymásnak is estek, majd Eddie-n annyira elhatalmasodott megint a Sami iránti gyűlölete, hogy Alisha Edwards-nak és Tommy Dreamer-nek kellett közbeavatkoznia, hogy ne történjen valami nagyobb baj. Eddie megtámadta Dreamer-t, és Sami ezt kihasználva el tudott menekülni a helyszínről.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.