Header Ads

IMPACT! 2018. Június 07. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eddie Edwards és Sami Callihan egy erdőben próbál pontot tenni a viszályuk végére, az új csapatbajnok Z&E első címvédésére készül Drago és Aerostar párosa ellen, Eli Drake visszatér a régi műsorával a Fact of Life-al, az LAX Eddie Kingston-al közösen akar bosszút állni a Cult of Lee formáción, újra láthatjuk a ringben az X-Division cím első számú kihívóját Brian Cage-t, valamint Austin Aries és Su Yung is beszélni fog a bajnoki címszerzéséről.

Eddie Edwards és Sami Callihan viszálya még az év elején kezdődött, azóta a két birkózó a létező összes körülmény között már szembe nézett egymással. Most azonban mindkét fél számára ismeretlen helyszínen, egy erdőben próbálják lezárni a feudjukat. Itt nem lesznek szabályok, nem lesz ring és bíró sem aki véget vethetne a küzdelemnek. 
Az új csapatformáció Z&E azok után hogy legyőzte a korábbi csapatbajnok Eli Drake és Scott Steiner párosát most először fogja kockára tenni a Tag Team Championship címet, mégpedig a Lucha Underground két birkózója, Aerostar és Drago ellen. DJZ a súlyos sérüléséből felépülve Andrew Everett oldalán megtalálta a megfelelő partnert, hogy a Tag Team divízió élére kerüljön, de ha ott is szeretnének maradni, akkor mindent be kell hogy vessenek, ugyanis a két luchador is kiválóan össze tud egymással dolgozni, amit már többször is bizonyítottak az elmúlt hetek folyamán.
Eli Drake azok után, hogy legyőzte korábbi csapattársát Scott Steiner-t, visszatér a mai adásban, mégpedig a régi műsorával a Fact of Life-al. Ki ne emlékezne arra a bizonyos piros gombra, ami a Dummy Yeah hangot adta, és amit Eli előszeretettel szokott használni a közönség szórakoztatására. Vajon a korábbi világbajnok miről, vagy kivel akar beszélni a Talk Show-jában? Ma este erre is választ kapunk majd.
A korábbi csapatbajnok LAX komoly mélyrepülésbe kezdett azzal, hogy elvesztették a csapatbajnoki címet, a vele járó pénzt, és hírnevet. Ezen felül a vezetőjükről sem tudtak heteken át semmit, a mérkőzéseiket meg sorban vereséggel zárták. A legjobbkor érkezett meg Eddie Kingston, aki megpróbált mindenben segíteni Santana-nak és Ortiz-nak. Egy feltétele azonban volt Kingston-nak, mégpedig, hogy a csapatnak le kell győznie Trevor Lee és Caleb Konley párosát. Ha az LAX nyerni tud, talán egy lépéssel újra közelebb kerülhetnek a csapatbajnoki címhez.
Brian Cage-t hónapok óta nem tudta senki legyőzni. Sem az Impact Zone-ban, sem a világ számos pontján. A gép ez idáig megállíthatatlan, sőt, Dezmond Xavier legyőzésével még a birtokában van egy kihívójog is Matt Sydal X-Division bajnoki címére. A címmérkőzés azonban még várat magára, Cage most Toronto-ban, az idei Slammiversary PPV-nek helyt adó városban készül újabb győzelmére.
A múlt heti Under Pressure adás nem várt fordulatot hozott Austin Aries és Pentagon Jr. címmérkőzésén. A drámai végkifejlet Austin Aries-nek kedvezett, aki véget vetett a Zero Fear érának, és immáron háromszoros világbajnokként hagyhatta el a ringet. Azóta az új bajnok egyesítette a Grand és a World Championship címet, de vajon mit fog szólni ehhez Pentagon Jr., akit mint tudjuk Aries nem tiszta körülmények között győzött le.
Az Under Pressure adásban a világbajnoki címen kívül még egy öv gazdát cserélt, mégpedig a Knockouts Championship cím. Az Allie és Su Yung koporsós mérkőzéséből Yung jött ki győztesen, aki Rosemary után, a Allie-t is félre tudta állítani. Most végre azt is megtudhatjuk, hogy mik a tervei a jövőre nézve így, hogy már nem áll senki az útjában.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.