Header Ads

Hivatalos: Eli Drake marad az Impact Wrestling-nél!

A hónapok óta tartó találgatások végére most pontot tett az Impact Wrestling, és a mai nap folyamán hivatalosan is bejelentette, hogy Eli Drake hosszútávú szerződést kötött a szervezettel.
Fotó: ImpactWrestling


Eli Drake szerződése az Impact Wrestling-gel május végén járt le, és a korábbi világbajnok többször lenyilatkozta, hogy nem kapkodja el a döntéshozatalt, meghallgat minden ajánlatot. Többek között egy esetleges WWE-s szerződés is szóba került, azonban Drake július 31-áig egy rövid két hónapos szerződést aláírt a céggel. Így a találgatások nem értek véget Eli neve azóta is felmerült a WWE-nél, bár a korábbi bajnok azóta lenyilatkozta, nem jó szájízzel vált el az NXT-s főnökétől. A 35 éves birkózó nem mellesleg elmondta, jól keres az Impact-nél, és semmi oka a távozásra. A cég ma a hivatalos közösségi oldalán bejelentette, Eli Drake hosszútávú szerződést kötött a céggel.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.