Header Ads

Heti IMPACT! hírcsokor

Az Impact Wrestling ezen a héten is szolgált számos bejelentéssel, többek között új Slammiversary mérkőzésekről hullott le a lepel, és végre tisztázódtak Eli Drake szerződésével kapcsolatos pletykák is. Lássuk a részleteket.

Az Impact Wrestling egy rövid időre elhagyta a jól ismert Orlando-i Universal Studio-t ugyanis a legutolsó TV adások felvételeit Windsor-ban, a St. Clair College-ben vették fél. Az első ilyen adás számos meglepetéssel szolgált. Az új helyszín mellett többek között debütált Rich Swann, a Desi Hit Squad és az új riportokat készítő hölgy Alicia Atout is.
A cég a héten bejelentette, a jövőben Mexikóban is sugározni fogja az adásait, mégpedig az MX52 csatornán.
Az eheti IMPACT! adásban két új Slammiversary mérkőzésről is lehullt a lepel. Az egyik egy négy emberes küzdelem lesz a high-flyer részlegtől. Rich Swann, Johnny Impact, Taiji Ishimori és Fenix minden bizonnyal egy látványos mozdulatokkal teli küzdelemmel fogja elkápráztatni az e stílus kedvelőit.
A másik mérkőzés Pentagon Jr. és Sami Callihan összecsapása lesz. A két fél között nem rég kezdődő feud igazán izgalmasnak ígérkezik, többek között azért is mert Sami már többször bebizonyította, hogy nem tisztel senkit, és ez Pentagon-al sem volt másképp. A korábbi világbajnokot már kétszer megalázta az oVe vezetője, amit a luchador nem hagyott annyiban, és kihívta Callihan-t egy Mask Vs. Hair mérkőzésre. Sami természetesen elfogadta a kihívást, így erre a küzdelemre is július 22-én kerül majd sor.

A hét legnagyobb bejelentése azonban egyértelműen egy szerződéshosszabbítás volt. Hosszas huzavona után a cég a hivatalos közösségi oldalán számolt be a jó hírről, miszerint Eli Drake meghosszabbította a lejáró kontraktusát, és marad az Impact Wrestling-nél.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.