Header Ads

Eli Drake a WWE-hez igazolhat

Már hetek óta pletykálják, hogy az Impact Wrestling korábbi világbajnoka Eli Drake a WWE-hez távozhat.
(Fotó: Impact Wrestling)
Drake szerződése május végén lejárt az Impact Wrestlingnél és egyelőre nem hosszabbított, a múlt heti televíziós felvételeken még részt vett, de vesztett Joe Hendry ellen. A Wrestling Observer információ szerint Drake a Slammiversaryt is kihagyhatja, mivel nem bookolták a rendezvényre. A hírek szerint még nem tájékoztatta a szervezet vezetőségét a maradási szándékáról és a WWE is puhatolózik érte.

A 35 éves birkózó 2002-ben debütált és 2006-ban igazolt a WWE fejlesztési rendszerébe, ahol egy dark mérkőzésben szerepelhetett az egyik ECW adáson. 2008-ban távozott és a függetleneknél folytatta, de 2013-ban újra feltűnt a szervezetnél ezúttal már a Performance Centerben, újra kapott egy dark meccset, majd ismételten távozott. Eli végül 2015-ben igazolt az Impact Wrestlinghez, ahol szép fejlődést bemutatva megkaparinthatta a világbajnoki címet is.

Eli Drake távozásával sokat veszthet az Impact Wrestling, hiszen már alig van húzónevük, nemrégiben Alberto Del Rio is távozott. Austin Aries ugyan visszaigazolt, de nem lehet rá mérget venni, hogy ott is marad, hiába világbajnok. Tessa Blanchard iránt szintúgy érdeklődik a WWE, ahol tavaly már szerepelt a Mae Young Classicban.

Mivel Drake novemberben már 36 éves lesz, nem elképzelhetetlen, hogy szabadon igazolhatóként újra megpróbál bejutni az NXT-be.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.