Header Ads

CM Punkot és Mike Jacksont is lapátra tette a UFC

Magyar idő szerint ma hajnalban CM Punk megvívta karrierjének második mérkőzését a UFC-ben.
(Fotó: UFC)
CM Punk a második összecsapását is elvesztette, amellyel véget ért pályafutása a UFC-ben. Dana White az alábbiakat nyilatkozta Punkról.

Ennek véget kellene vetni. A srác már idős. Imádom a srácot, jó fej. Adtunk neki lehetőségeket és csupa szívvel harcolt ma este. Azt gondolom itt az ideje befejeznie.

A UFC elnöke Mike Jacksonre teljesen kiakadt, aki szerinte végig alibizte a Punk elleni mérkőzését. A gála után hosszasan bírálta a harcosát.

Mike Jackson, nem vagyok vele megelégedve. Ez a srác ma este úgy színészkedett mint egy dilis személy. Megkapod ezt a lehetőséget, hogy megküzdj CM Punk-kal és görbe ütéseket csinálsz az ellenfeled felső testén. Egyszer sem tűnt úgy, hogy megpróbálná befejezni a mérkőzést. Úgy tűnt pár alkalommal befejezhette volna a harcot. Meg sem próbálta. Nem tudom mit csinált azelőtt a srác, hogy mi lehetőséget adtunk neki, de vissza kellene mennie oda és azt csinálnia. Az én szemeben ő kettő nullára áll. Ennyi volt a UFC karrierje. Nem adok neki több lehetőséget.

Jackson 33 esztendős és hivatásos fényképésze az LFA promóciónak és az MMA média egyik tagja. Ökölvívásban és kickboxban is szerzett már tapasztalatot. Első mérkőzését CM Punkhoz hasonlóan ő is Mickey Gall ellen vesztette el. A 39 éves CM Punk 2014-ben került a UFC-hez, de úgy tűnik négy év után véget ért életének ezen szakasza.

(Forrás: MMAFighting.com)

1 megjegyzés:

  1. Irány a New Japan... megnézném Punkot a BUllet Clubban Okada vagy Naito ellen.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.