Header Ads

CM Punk a WWE-s kilépése előtt: "Segítségért kiáltottam"

CM Punk sűrű beszámol WWE-s pályafutásának utolsó éveiről, ha éppen arról kérdezik.
(Fotó: UFC)
A The Associated Pressnek adott interjújában arról beszélt, miszerint nem érezte magát jól helyen a pankrátor pályafutása végén illetve, hogy hiába kért segítséget, azt nem kapta meg.

Segítségért kiáltottam. Nem találtam. Nagyon is magamra kellett fókuszálnom. Néhány ember azt akarta bebeszélni nekem, hogy ez már drámai, de figyeltem a barátaimat a pankrációban, akik a drogokhoz és az alkoholhoz fordultak majd végül meghaltak, mert nem kapták meg a segítséget, amire szükségük lett volna. Meg kellett magamat győznöm arról, hogy hátralépjek. Én nem az a fajta vagyok, aki rendszeresen segítséget kér. Szóval, amikor végül ezt tettem annak sok embert fel kellett volna ébresztenie. De ez nem történt meg, csak egy voltam az emberek közül.

Punk beszélt a WWE orvosával, Chris Amannal folyó peréről is és elmondta sosem gondolta volna, hogy ennyire érzelmes lesz az ítélet születésekor.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzelmes lesz, mint volt, de látni magamat, ahogyan agyrázkódást kapva mindkét oldalról ugyanazt hallom: "Ó igen, mi mind tudjuk, hogy agyrázkódásod van." Ott ültem frusztráltan. Miért nem tesztek valamit? Miért nem segítetek?

Chris Amann azután perelte be CM Punkot és Colt Cobanat, hogy azok az egyik közös podcastjükben negatív színben tüntették fel a WWE doktorát. A pert végül Punkák nyerték, így nem kell fizetniük az orvosnak.

(Forrás: RSN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.