Header Ads

CM Punk nyitva hagyta az ajtót a pankráció számára

Véget ért CM Punk és Dr. Chris Amann pere, ezzel felfellegzhet és a szombati meccsére koncentrálhat a UFC-ben.
Lehet egyszer viszont látjuk - (Fotó: WWE)
Az MMAFighting.com szerkesztője Ariel Helwani interjút készített CM Punk-kal a most szombati UFC 225-ön megrendezendő összecsapása előtt. Természetesen most is szóba került egy esetleges pankrációs visszatérés, de Punk egyértelműen cáfolta azon értesüléseket, melyek szerint a szeptember elsejei All In Shown birkózna.

Nem tudok nyilatkozni erről, ez nem fog megtörténni.
- kezdte. 

Helwani kicsit tovább érdeklődött a témában és megkérdezte az ex-pankrátortól, hogy kapott-e már ajánlatokat birkózó szervezetektől. 

Soha nem kérdezett meg engem senki erről, ténylegesen soha nem kérdezték meg tőlem, hogy mondjuk szívesen birkóznék-e náluk. Senki. Voltak akik azt pedzegették nekem, "hogy hé ha akarsz esetleg valamit csinálni", de tudom ez most hogyan is hangzik sok embernél és mindenki megtalálja majd a módját szavaim kiforgatására.

Tehát kiderült miként Punk soha nem kapott egyetlen konkrét ajánlatot sem. A riporter azt is megkérdezte a Second City Saviortől, hogy megfelelő ajánlat esetén kész lenne-e visszatérni a pankráció világába.

Nem gondolnám, de ez nehéz kérdés, hogy megválaszoljam. Sok minden történt ezen a héten. Kihívó arccal mondhatom ha egy héttel ezelőtt tetted volna fel ezt a kérdést, amikor már féllábbal a sírban voltam, akkor nemet mondtam volna és azt, hogy soha többé nem akarom. Most felszabadultam és a jövőm még nem íródott meg. Ez egy nagy kiterjedésű könyv, amelyben én írom a történeteket. Most önmagam vagyok. Nem akarok itt ülni és csak azt mondani, hogy nem, nem. Talán lesz egy lehetőség, egy kis szórakozás, de jelen pillanatban száz százalékosan a szombati meccsemre koncentrálok. Ez most mindenek felett áll.
- zárta gondolatait. 
Nagy dilemma előtt állhat - (Fotó: UFC)
A jövőjét nagyban befolyásolhatja a szombati eredménye, ugyanis egy esetleges vereség esetén borítékolható, hogy elbúcsúzik a UFC-től, habár ebben az esetben ott lenne számára a Bellator is, de nem elképzelhetetlen a végleges visszavonulása sem a ketrecharctól. Ha azonban nyer, biztosan folytatja. Amennyiben nem jönnek össze az MMA-s dolgai, akkor a pankráció világában többet keresne a birkózással, mint ezelőtt valaha. A független szervezetek is egyre jobb szerződéseket tudnak kínálni, ellenben ott lehetne számára a New Japan Pro Wrestling is, amelynek különleges légkörében új impulzusokat is nyerhetne. A WWE-t sem szabad kizárni, mint végállomás, hiszen a szervezet már több számukra negatív személlyel is megbékélt, lásd The Ultimate Warrior, Randy Savage, Billy Graham vagy éppen Bill Goldberg esetét. Ráadásul, ha nyélbe ütődnek a WWE új televíziós szerződései, akkor több pénzük lehet, mint eddig bármikor.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.