Header Ads

Chris Jericho közös megállapodást kötött az Impact Wrestling-gel

Múlt hétvégén röppent fel a pletyka, miszerint Chris Jericho és az Impact Wrestling valamire készül a közeljövőben. Azóta már számos részletek is napvilágra láttak, lássuk miről is van szó pontosan.

Június első hétvégéjén rögzítette az Impact Wrestling az utolsó TV adásainak felvételeit, amely epizódok már a július 22-ei Slammiversary PPV-hez vezető történeteket tartalmazzák. A szombati nap folyamán a cég kitett egy videót a hivatalos YouTube csatornájára, amiben Sami Callihan nyílt kihívást intézett Chris Jericho felé. Azóta az Impact Wrestling vezetősége, és Jericho Twitter bejegyzéseiből kiderült, valós alapja van a pletykáknak. A Fozzy frontembere elgondolkodott az ajánlaton, és pár órája egy Instagram videóban üzent a rajongóknak, hogy jelenleg Los Angeles-ben tartózkodik, ahol leül tárgyalni az Impact vezetőségével. Arra kevés esély van, hogy Y2J fellépjen az Impact Zone-ban, ugyanis többször kijelentette, hogy hűséges a WWE-hez ,és nem fog más amerikai pankrációs szervezetnél fellépést vállalni.
Ezek után jön a kérdés, hogy akkor mégis miben állapodott meg egymással a két fél?
Chris Jericho idén októberben egy Chris Jericho Cruise hajóutat tervez, ami számos programmal kecsegtet mind a pankráció, mind a rock zene szerelmeseinek. Az eseményen ott lesznek a RoH birkózói és számos ismert név is a pankráció világából, köztük Rey Mysterio is. Erre a négy napos hajóútra állapodott meg egymással Jericho és az Impact Wrestling, ami újabb előrelépésnek mondható, az új vezetőség részéről, köszönhetően java részt Don Callis-nak, aki köztudottan jó barátja Y2J-nek.

Az eseményről bővebb információ az alábbi linken tekinthető meg.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.