Header Ads

Brock Lesnar a SummerSlamen sem véd címet

A RAW General Menedzsere Kurt Angle jelentette be, miszerint Brock Lesnar nem véd címet a SummerSlamen.
(Fotó: WWE)
Ennek következtében az Extreme Rules-on elmarad a több emberes mérkőzés, amely győztese kihívhatta volna Brock Lesnart az Universal Bajnoki Címért a SummerSlamen. Brock kihátrált a mérkőzés alól, amely miatt Kurt csalódott bajnokában.

4 megjegyzés:

 1. nem, ez már undorító
  ha a summerslamen sem védi meg az övet azzal nálam elásták magukat
  nemtudom mit akarnak ebből az egészből kihozni, de szerintem már ők sem
  brock minden nagyobb nevet könnyűszerrel lenyomott az uralkodása alatt, ráadásul ez az uralkodás már ígyis olyan hosszúra nyúlt, hogy aligha fogja bárki megdönteni
  tehát ő és ő is marad a legtovább uralkodó bajnok
  akkor mégis mit akarnak még?
  nem elképzelhetetlen, hogy ezzel az egésszel csak meg akarják utáltatni
  de annyira, hogy bárkit, de tényleg bárkit elfogadjanak, aki elveszi tőle az övet
  igen... még reignst is

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden szavaddal egyet értek. Tudom, hogy az emberek nagy része már unja ezt a példát, de Punk idejében, ő legalább megvédte a címét mindegy egyes ppv-n kivéve a 2012-es TLC-n, ahol sérült volt.
   Bármennyire kis bírom Brock "karakterét" ez már szánalmas. Valóban az lehet a terv, hogy minél jobban utálják őt, annál könnyebb lesz bárki mást szeretni, ha végre legyőzik.
   Már meg sem próbálják úgy megutáltatni a közönséggel, hogy itt van és csinál is valamit. Nem tudom talán túl fárasztó nekik egy ekkora roster-nél scripteket írni... -.-

   Törlés
  2. Ez már csak a story része. Ha valóban nem védene címet sem az ER-on, sem a SS-en, akkor nem írogatnák ki twitterre a WWE alkalmazottjai. Főleg ilyen stílusban nem.

   Törlés
 2. Egy normális pankrációs szervezet már rég elvette volna az övet. Lásd: Daniel Bryan 2014, mer ennyi erővel ő nála is maradhatott volna az öv. Sőt, jobb ötletem van: töröljék a f*szba az Univerzális Bajnokságot, és hozzák vissza a Nehézsúlyú Világbajnokságot, vagy mivel nem akarnak kreatívak lenni az írók, hozzák létre a Raw Világbajnokságot vagy a Red World Championship-et, vagy a tököm tudja.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.