Header Ads

Tilos beszélni Sami Zayn GRR hiányzásáról

Legalábbis annak valós okáról mindenképpen.
(Fotó: WWE)
A Wrestling Observer szerint Sami Zaynnek egy héttel előtte szóltak, hogy nem mehet Szaúd-Arábiába és nem vehet részt a Greatest Royal Rumble gálán. Ennek oka az volt, hogy Zayn felmenői miatt nyilvánosan kiáll Szíria mellett, ami bűnnek számít Szaúd-Arábiában, hiszen a két ország viszonya megromlott.

Az is kiderült, hogy a show alatt a kommentátoroknak tilos volt megemlíteniük Zaynt, mint ahogyan a női birkózókat is. A Rawn pedig azt a magyarázatot kaptuk, hogy Zayn szédülés miatt nem lehetett ott a gálán, amely még az előző adáson ért támadás után jött ki rajta. Nyilvánvalóan ez a magyarázat már csak a történet része és valójában a WWE elakarja kerülni az ellentmondásokat Szaúd-Arábiával.

A WWE tíz éve szerződést kötött a szaúdi kormánnyal, amely részeként már novemberben visszatérnek az országba egy nagyobb show rendezéséért. Vajon Zayn ezen sem szerepelhet majd?

(Forrás: WN)

2 megjegyzés:

  1. Már nem azért, de ezekért az okokért Szaúd-Arábia enyhén szólva nem érdemli meg, hogy a WWE náluk rendezzenek nagy műsorokat. (És ezt nem Sami okaiért mondom)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fizettek azért, hogy a Wwe oda menjen. Vince-nek a pénz beszél, így amit mondtak neki azt megcsinálta.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.