Header Ads

Növényi Norbert méltó módon zárta le karrierjét

Múlt hét szombaton rendezte meg a HCW a történetének eddigi legnagyobb gáláját a Dicsőség Napját.
A mérkőzés után gratuláltak a HCW veteránjai is - (Fotó: dante_media)
A rendezvényen hazánkba látogatott a WWE United Kingdom Bajnoka Pete Dunne és a korábbi UK Bajnok Tyler Bate, továbbá a UK Championship Tournament rendezvényen szereplő Killer Kelly is. Ám elsősorban mégsem miattuk, hanem Növényi Norbert búcsúmérkőzése okán vált örökké emlékezetes a gála. Már önmagában az is egy mérföldkő a szervezet életében, hogy két aktív WWE-vel szerződésben álló birkózott tudott idehozni, de a hazai médiában a sportlegenda búcsújáról beszélnek, amely egy hatalmas előrelépés a HCW-nek.


Növényit még tavaly kereste fel a szervezet azzal a céllal, hogy beavassák édesapját id. Növényi Norbertet azaz a Fehér Angyalt a HCW Hall of Famebe. Ez megtörtént, de tovább gondolták a történetet, így megszületett az ötlet az olimpiai bajnok birkózó elbúcsúztatására. Növényi korábban MMA bajnok is volt, így nem meglepő, hogy Makai Renátó lett az ellenfele, aki a pankrátor pályafutása mellett ketrecharcos is. A mérkőzést több gálán és televíziós műsoron keresztül vezették fel, majd elérkezett a Dicsőség Napja, ahol egymásnak feszültek. A legenda búcsúztatója volt a rendezvény főmérkőzése, amelyen Növényi Norbert egyáltalán nem vallott szégyent, annak ellenére, hogy ez volt az első és utolsó pankrátor mérkőzése. Végül a 61 éves legenda örülhetett, hiszen egy hátsó fojtással kopogtatni tudta Makai Renátót, aki ezután meghajolva tisztelgett visszavonuló ellenfele előtt.

2 megjegyzés:

  1. Killer Kelly a UK Championshipben? :D

    VálaszTörlés
  2. A WWE United Kingdom Championship Tournament első napján szerepelni fog a női Fatal 4-Way mérkőzésben, amely győztese lesz Shayna Baszler ellenfele a rendezvény másnapján, amely összecsapás tétje az NXT női bajnoki címe lesz.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.