Header Ads

John Cena tisztázta a körülötte kialakult helyzetet

A múlt hónapban futótűzként terjedt a hír, miszerint szakított a WWE álompárja John Cena és Nikki Bella.
Itt még minden rendben volt - (Fotó: Life&Style)
Nikki Bella véleményét már ismerjük. Tegnap reggel végre meghallgathattuk John Cena álláspontját a kialakult helyzetről, hiszen a sajtóban már megjelent számos találgatás arról, hogy szakításukat követően mi történik a korábbi pár életével. Cena a Kathie Lee and Hoda c. műsorban beszélt minderről, továbbá cáfolta a pletykákat többek között azt is, miszerint Nikki Bella továbbra is Cenaval töltené az éjszakát.

A szívem összetört. Számomra ez a semmiből jött és bárki, aki megtapasztalta ezt tudja, hogy ez számos rossz érzéssel jön. Mindennap magamra néztem és próbáltam megbecsülni magam és a nőt, akit szeretek. Akik arról próbálnak pletykálni, hogy mit kezdek most az életemmel azoknak elmondhatom, hogy továbbra is szeretem Nicole-t. Továbbra is szeretném feleségül venni Nicole-t és továbbra is szeretnék családot alapítani Nicolelal. Volt néhány sajnálatos mozzanat, amely miatt a kapcsolatunk véget ért. A napokban jó néhány spekuláció jelent meg rólam, miután a nyilvánosság előtt láttak. Mindenki azt gondolja, hogy John Cena élvezi a szingli életet. Nem! Meg kellett volna nősülnöm és két hétre nászútra mennem. Tizenöt év elteltével ez az első alkalom, hogy vakáción vagyok. Egyedül vagyok a házamban körülvéve a sok erős és érzelmes emlékkel és minden nap hattól kilencig kimozdulok otthonról és idegen emberekkel beszélgetek.

Cena azt is reméli, hogy megtudják oldani a problémákat Nicolelal.

Nem akarok más. Szeretem Nicole-t és próbálom támogatni azt, hogy megtalálja azt amit akar. Nincs semmi más reményem csak az, hogy egy nap megoldunk mindent.

Szeretem őt. Vele akarok lenni. Azt szeretném ha a feleségem lenne. Az apja akarok lenni a gyermekének. Csak azt szeretném, hogy működjön.
(Forrás: RSN

1 megjegyzés:

  1. Na igen... Mikor a legnagyobb sztároknak is ugyanolyan gondjai vannak az életben mint bármelyikünknek. Remélem lesz még közös jövőjük Nikkivel!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.