Header Ads

Egyelőre csak félházas a G1 Special

A Wrestling Observer szerint olyan pletykák terjednek melyek szerint a New Japan Pro Wrestling egy nagyobb nevet bevet a júliusi G1 Specialra.
(Fotó: NJPW)
A G1 Specialt San Franciscoban rendezik majd július 7-én szombaton, amelyet a AXS TV élőben fog közvetíteni. 10 ezer rajongót várnak a gálára, de még csak a jegyek fele kelt. Érdekes, hogy az All In Showra, amely minden idők legnagyobb független eseményeként ígérkezik, ez a jegy mennyiség alig félóra alatt elkelt.
A Ticketmaster jelentése az All In gáláról
A jegyeladási problémát Chris Jerichoval oldhatják meg, aki kihívja Tetsuya Naito-t az IWGP Interkontinentális Bajnoki Címért június 9-én a Dominion gálán Japánban. Ha Jericho nyerne, akkor San Franciscoban rendezhetné a visszavágójukat. Ha Jerichot bejelentenék a rendezvényre valószínűleg gyorsan elkapkodnák a jegyeket, de még hátra van másfél hónap az eseményig, így addig nélküle is eladhatják a belépőket.

(Forrás: WN)

2 megjegyzés:

  1. Azért ötezer eladott jegy eddig egy olyan show-ra, ami félúton van egy B vonalú ppv és egy house show között, nem rossz. De tényleg össze kéne magát kapni a New Japannek, és komoly tétmeccseket vinni az amerikai eventjeikre, ha huzamosabban is meg akarják tartani a helyi rajongóikat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ha Omega nyeri az övet a Dominion gálán, akkor egyből azonnal sold out

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.