Header Ads

WrestleCon 2018 - Impact Wrestling vs. Lucha Underground - Előzetes

Az április 6-8-ig megrendezésre kerülő WrestleCon eseményre idén az Impact Wrestling és a Lucha Underground szervezet is ellátogat. A két cég pankrátorai a pénteki napon megmérkőznek egymással, amit az Impact Wrestling partner cége a Twitch élőben sugároz majd. Lássuk a mérkőzéslistát.

Austin Aries idén januárban visszatért az Impact Wrestling-hez, és rögtön elhódította a világbajnoki címet Eli Drake-től. Mivel Alberto El Patron máig nem törődött bele, hogy tavaly nyáron megfosztotta a cég a bajnoki címtől, mindent megtesz, hogy vissza szerezze ami őt illeti. Ehhez viszont le kell győznie Aries-t a Redemption PPV-n április 22-én. Előtte azonban még egyszer szembe néznek egymással egy csapatbajnoki mérkőzésen, ahol mindkettőjüknek egy Lucha Underground birkózó lesz a csapattársa. Austin Aries partnere Fenix, Alberto El Patron-é pedig Pentagon Jr. lesz az este folyamán.   
A korábbi világbajnok Eddie Edwards a bajbajutott Bobby Lashley-nek segítve, belekeveredett egy olyan konfliktusba, amiből jobb lett volna kimaradnia. A Sami Callihan-el közös mérkőzésük során, Sami a baseball ütőjével úgy eltalálta ellenfelét, hogy Eddie-t kórházba kellett szállítani. A közös történetük itt azonban nem ért véget, sőt a viszályuk még csak most kezd igazán kiélesedni. Sami a Lucha Underground szervezet rosterét erősíti az este folyamán, így az ott használt nevén, Jeremiah Crane-ként fog megküzdeni Eddie Edwards-al egy I Quit mérkőzéstípusban. 
Az Impact Wrestling rosteréből természetesen a Tag Team Champions LAX sem hiányozhat, akik szintén ott lesznek a WrestleCon eseményen. Santana és Ortiz kockára teszik a csapatbajnoki öveiket két Lucha Underground-os birkózó, Killshot és The Mack ellen.
Aki a látványos mozdulatokkal teli mérkőzéseket részesíti előnyben, az egy igazán nagyszerű mérkőzésre számíthat, ha hat high-flyer birkózó küzd meg egymással. Az Impact Wrestling részéről három fiatal tehetség, a korábbi X-Division bajnok DJZ, a tavalyi Super X Cup torna győztes Dezmond Xavier és Andrew Everett, míg a Lucha Underground részéről Drago, Aerostar és King Cuerno alkotnak egy csapatot. 
A Cult of Lee frontembere Trevor Lee is ott lesz az eseményen, hogy az Impact rosterét erősítse, az ő ellenfele a Lucha Underground birkózója Famous B lesz.
A 2017-es év egyértelműen Eli Drake éve volt. Drake karrierje során először szerezhette meg a cég világbajnoki címét, és számos nagy név, köztük Alberto El Patron, Johnny Impact vagy akár Petey Williams ellen meg is tudta őrizni azt. Eli-t Austin Aries fosztotta meg a világbajnoki övtől, de a Feast or fired táskás mérkőzésnek köszönhetően újabb lehetőségek hullhatnak az ölébe. Most azonban az ellen a Brian Cage ellen kell megküzdenie, aki a Walking Armageddon Bobby Lashley-t is maga mögé utasította.
A rendezvényen a Knockouts Championship cím is terítékre kerül. Az aktuális női bajnok Allie ellenfele a nemrég visszatérő Taya Valkyrie lesz, aki most a Lucha Underground rosterét fogja erősíteni. 
A pénteki nap legnagyobb vendég fellépője minden bizonnyal a legendás Scott Steiner lesz. Az 55 éves Steiner még mindig nem akasztotta szögre a birkózó csizmáját, olyannyira hogy a tavalyi Slammiversary PPV-n való szereplése után, idén is visszatért az Impact Zone-ba, és ott lesz az április 22-ei Redemption PPV-n. Előtte azonban még a WrestleCon eseményre is ellátogat, ahol Teddy Hart-al közösen megküzd a korábbi Tag Team Champions oVe csapatával.

A három napos rendezvényen a fellépők közös programokkal is készülnek a kilátogató rajongóknak.
Az eseményt a Twitch folyamatosan közvetíteni fogja, amit ti is el tudtok érni az alábbi linken:

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.