Header Ads

Úgy tűnik megvan a WrestleMania 36 helyszíne is

Két nap múlva itt a WrestleMania 34 és már azt is tudjuk, hogy a WrestleMania 35 a MetLife Stadionban lesz New Jerseyben.
Vadi új stadion - (Fotó: Star Tribun)
A Minnesota Sports Facilities Authority nyilvánosságra hozta vendég listáját a Vikings egyik játékára. Ezek a meghívások azért történnek, hogy biznisz megbeszéléseket folytassanak olyan emberekkel, akik részt vesznek a politikában, a sportban és a szórakoztató iparban.

Ezen a listán egy WWE-s meghívott is szerepelt, akit a Vikings Baltimore Ravens elleni október 22-ei játékára hívtak el az új U.S Bank Stadionba. A vendég lista annak az okát is leírja, hogy a személyt miért hívták meg, ott pedig az szerepel, hogy egy "potenciális WrestleMania 2020-ban vagy 2021-ben".

A WWE szereti titokban tartani a WrestleMania helyszíneket, így nem valószínű, hogy örülnek a hír megjelenésének. Minnesota államot már régóta pletykálják, mint lehetséges WrestleMania helyszínt. A Minneapolisban található stadion 66 ezer 665 fő befogadására alkalmas, de ez koncertekkor és olyan speciális eseményekkor, mint a pankráció 73 ezerre bővíthető. Talán szerencsés lenne, ha a helyi sztár Brock Lesnar is birkózna az eseményen.

Ha a városnak sikerül megegyeznie a WWE-vel egy esetleges WrestleMania kapcsán, akkor a Hall of Fame Ceremónia, a RAW, a SmackDown Live és az NXT TakeOver a Target Centerben kerülne megrendezésre, míg a WrestleMania Axxess a Minneaplis Convention Centerben.

1 megjegyzés:

  1. WM36 Minneapolis, Us Bank stadion, 37 Atlanta, az új Mercedes Benz stadionban, 38 lehetne az új Los Angleles stadionban, 39 Miami, Hard Rock stadion (itt volt a 28-as, msot fel van újítva), és a 40-es Mania lenne a Wembleyben. Ez így szép is lenne :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.