Header Ads

The Undertaker vissza fog térni, hogy megküzdjön John Cenaval?

Royal Rumble meccs, Elimination Chamber meccs, WWE Bajnoki Címmeccs a Fastlane-en, mind olyan állomások, amelyeket sikertelenül vett John Cena a Road to WrestleMania során.
(Fotó: WWE)
Ezek után úgy tűnt Cena pankrátorként nem lesz ott az idei WrestleManián, hanem rajongóként fog feltűnni, azonban meghúzta a váratlant és kihívta The Undertakert egy mérkőzésre. Sajnálatosan a tizenhatszoros világbajnok négy hét elteltével sem kapott választ. Múlthéten már mindenki azt hitte, hogy Kane Taker játékszereként mérkőzik meg John Cenaval egy No DQ meccsen, de végül semmi sem történt.

Ma hajnalban a WrestleMania előtti utolsó RAW adáson John Cena teljesen elvesztette a reményét és Undertakernek egy utolsó üzenetet hagyva elhagyta az arénát.


Szóval mi lesz Cenaval? Azzal, hogy The Undertaker nem válaszolt a kihívásra úgy tűnik elmarad a "Legendák Csatája." Talán ahogy mondta rajongóként lesz ott a gálán? Kommentátor lesz? Vagy még mindig megvan az esélye a The Undertaker vs. John Cena mérkőzés megtörténésének? Győződj meg erről te magad vasárnap este a WrestleMania 34 követésével a WWE Networkön!

(WWE)

4 megjegyzés:

 1. Szerintem simán válaszol a Smackdownon Taker

  VálaszTörlés
 2. Nézzük a lehetőségeket:

  1. Jön a Manian Taker és még a sz..t is kiveri Cena-ból azután amilyen shoot-okat eleresztett feléje Big Match John. ( Én ezt várnám )
  2. Jön a Manian Taker, viszont Cena nyeri az összecsapást. ---> Cena atomheel, mint verbálisan mint fizikálisan megalázná ezzel Takert.
  3./a Nem jön Taker, ez így viszont masszív disrespect lenne az Öreg felé, mert lehet soha nem is akart jönni, csak Vince-ék így akarták kiugrasztani a nyulat a bokorból, verbális porig alázással hátha meggondolja magát.
  3./b Előző, csak Taker is áldását adta Cena promoira. Mivel eddig is mindent megtett a bizniszért, rábólintott, hogy ezzel is növeljék a heti Raw nézőszámait. Ez a nézők felé lenne egy gusztustalan húzás. :(
  4. Megjelenik Taker a SmackDown-on. Ehhez kéne, hogy ott legyen ma Cena is.

  Én azt 1-est tartanám a legvalószínűbbnek, ilyen shootok után, egy American Badass nem fog lefeküdni Cena-nak. Egy Last Ride a kommentátor asztalra lenne a minimum ezekért a tiszteletlenségekért. :)) Mondjuk azt még nem tudom a szegmenst, hogy oldják meg, lehet Cena a "Nagyszínpadon" is elkezdi oltogatni Takert aki ezt már nem tűri el, esetleg mikor a Hall of Famerek kijönnek akkor Kid Rock rázendít és akkor gurul ki az Öreg ?? o_O

  VálaszTörlés
 3. Két olyan legendának mint Teker és Cena nem lesz meccse a WM en. Mi ez a pusztító alpáriság!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.