Header Ads

The Rock megerősítette, hogy meccse lett volna a WrestleMania 34-en

Néhány hónappal ezelőtt a Wrestling Observer jelentette, miszerint a WWE szeretné megszerezni The Rockot, mint Ronda Rousey tag team partnere.
The Great One - (Fotó: WWE)
A meccsre a WrestleMania 34-en került volna sor, természetesen Triple H és Stephanie McMahon ellen. A WWE nem tudta megszerezni Dwayne Johnsot, így Triple H felhívta Batistát, aki azonban nem hajlott az ötletre. Végül ezért esett a választás Kurt Anglere. Ezt a pletykát most The Rock erősítette meg, amikor Rampage - Tombolás című filmet hirdette.

Vince McMahon és én körülbelül két hónappal ezelőtt beszéltünk egymással arról, hogy mit is fogok csinálni, ha visszatérek a WrestleManián. Egy nagyon jó ötletet választott nekem, hogy legyek részese egy tag team mérkőzésnek Ronda Rousey partnereként, aki hihetetlen. Nagyon büszke vagyok ő rá, de Triple H-re és Stephaniera is. Nagyon izgatottak voltunk, de most nem tudtok megcsinálni, mert Shanghaiban voltam.

Rock még azt is elmondta, hogy nyitott egy jövőbeli WWE mérkőzésre. Érdekes, hogy a film biztosításos problémát nem hozta fel. Az elmúlt években The Rock rendszerint konfliktusba került a film stúdióival, amikor a WrestleManián szerepelt, hiszen fennállt a sérülés veszélye. Most azonban azért nem tudott meccsben szerepelni, mert külföldön tartózkodott, ez azt jelentheti, hogy a korábbi stúdiós problémái elhárulhattak.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.