Header Ads

Roman Reigns nem hisz a part timerekben

A part-timereknek kevesebbet kell dolgozniuk mégis sok esetben előnyt élveznek a full-timer birkózókkal szemben.
2015-ben Roman Reigns a WWE Bajnoki Címet próbálta megszerezni Brock Lesnartól - (Fotó: WWE)
Roman Reigns az utóbbi három évben rendre csak part-timer birkózóval küzdött meg a WrestleManiák főmérkőzéseiben és ez most sem lesz másképpen, hiszen az Universal Bajnok Brock Lesnar lesz az ellenfele. Roman Reigns a NYPostnak adott interjújában kiemelte, hogy esetleges győzelme nem csak számára lesz jövedelmező, hanem az egész WWE öltöző számára, akik potenciálját alul aknázza a part-timerek uralkodása.

Ez számomra nagyon egyszerű. Ez nem csak olajat fog önteni a tűzre köztem és Brock között, hanem megmutatja az igazságot, amiről egy kicsit beszélnünk kell. Néhány embernek hallania kell erről a dologról. Brock nem az egyetlen part-timer srác. Van egy csomó full-timer srác, akik kollektíven soha sem fogják elérni potenciáljukat, ha ezeket a pozíciókat egy évre part-timerekre bízzuk.

Majd tovább ment, miszerint a teljes idős bajnokok több embert vonzanak be a termékbe, mint részmunkaidős társaik.

Amikor van egy bajnokod, aki ott van minden élő eseményen, minden egyes house shown, minden egyes naptárazott megjelenésével megváltoztatja a számokat. Ez igaz. Láttam már ezt korábban, miután legyőztem Triple H-dzset Dallasban a számok nem hazudtak és ez most sem lenne másképpen.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.