Header Ads

Roman Reigns már tudja, hogy kivel akar megküzdeni a WrestleMania 35-ön

Még csak két hét telt el a WrestleMania 34 óta, de Roman Reigns máris a jövő éven gondolkozik.
The Big Dog - (Fotó: WWE)
Reigns a WWE.com spanyol változatán adott interjút, amelyben beszélt a potenciális WrestleMania 35-ös terveiről. Több lehetséges ellenfelet is megemlített.

Nehéz megmondani, hogy kivel akarok megküzdeni. Az elmúlt néhány év szenzációs volt több nagyszerű ellenféllel, de azt gondolom, hogy újra összecsapnék Daniel Bryannel. Más megfelelő szupersztárt most nem igazán látok a SmackDownon, de azt tudom, hogy orvosilag tisztázták őt, így ha jó lesz az egészsége, akkor nagyszerű meccsünk lehetne a WrestleManián. Ha ez a meccs nem lehetséges, akkor kiállnék az egész Shield ellen, Seth és Dean ellen, azt gondolom az a meccs is kiváló lenne.

A Shield Triple Threat összecsapása sokaknak az egyik álommérkőzése, ugyan korábban már megtörtént, de a WrestleMania főmérkőzéseként szólna igazán nagyot, hiszen az elmúlt hat év három kiemelkedő alakjáról beszélünk.

Roman Reignsnek egyelőre Brock Lesnarra kell koncentrálnia, mivel most pénteken újra összecsapnak Szaúd-Arábiában a Greatest Royal Rumble rendezvényen. A meccs tétje a Universal Bajnoki Cím, méghozzá a ketrecben.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. Álna ikáb ösze megit a pajzs a leg jobb lene.nem kèn hogy egymás elen legyenek .!!!üttös lene ha úgy tèrnènek visza!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.