Header Ads

Paul Heyman szerint CM Punk-ot nem mozgatja meg a visszatérés gondolata

Hivatalossá vált, hogy a UFC 225-ön CM Punk ismételten ketrecbe lép, méghozzá szülővárosában Chicagoban.
Pályafutása legsikeresebb szakaszában Pau Heyman srác volt - (Fotó: WWE)
A WrestleMania szezon kellős közepén, mindig előkerül CM Punk neve, akit állandóan összeboronálnának a WWE-vel, még akkor is ha az ex-birkózó nem gondol erre. Már eltelt négy év Punk távozása óta és úgy tűnik boldog az életével. Lehet egy napon megjavul a Cult of Personality és a WWE viszonya lásd Goldberg, Jeff Jarrett és The Ultimate Warrior esetét, de ez a nap nem most jött el.

A The New York Post megkérdezte CM Punk legjobb barátját Paul Heymant arról, hogy lát-e esélyt Punk visszatérésnek, aki könnyedén elfogadhatná a New Japan Pro Wrestling és a Ring of Honor ajánlatát.

Nem gondolnám, hogy CM Punkot ilyen vagy olyan módon érdekelné az, hogy mi történik a sport-szórakoztatás világában. Ő olyas valaki, aki úgy érte el céljait, hogy életét minden aspektusból a szenvedélyének szentelte. A jelenlegi szenvedélye teljesen nyilvánvalóan a vegyes harcművészetek és nem hinném, hogy történetesen lenne B terve egy bukás esetén. Nem hinném, miszerint a bukás opció Phil Brooks számára. Azt gondolom az a szándéka, hogy befusson az MMA-ban és ha ez nem működne a UFC-ben, biztos vagyok benne, hogy elmenne a Bellatorhoz, mielőtt a pankráció ringjébe való visszatérésen agyalna

(WN.co

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.